Nicu Covaci susține că a avut COVID-19 în ianuarie 2020: „Două zile am fost internat. Nu ştiau ce am...”

 Mirea Roxana
.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a mărturisit recent că el a suferit de COVID-19 în luna ianuarie a anului trecut. În acel moment, în România nu se înregistrase niciun caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nicu Covaci, în vârstă de 74 de ani, a dezvăluit că în perioada respectivă tocmai ce se întorsese în țară din Spania și a trecut printr-o răceală puternică. Liderul trupei Phoenix susține că simptomele pe care le-a avut au fost identice cu cele pentru COVID-19.

18278117_1079028688865615_8185597994852703929_o18278117_1079028688865615_8185597994852703929_o

Eu şi partenera mea de viaţă am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de COVID, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus. Am fost dus cu salvarea şi două zile am fost internat la ‘Victor Babeș. Şi nu ştiau ce am, că e pneumonie, că e nu ştiu ce (n.r. – în condițiile în care atunci încă nu se făceau teste COVID-19). Dar eu m-am luptat, sunt şi scafandru, nu mă dau bătut aşa uşor, deşi aveam 73 de ani. Voiau să mă ţină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion şi am venit acasă, în Spania. Aici e verde, am marea în faţa casei, am muntele în spate şi sunt înconjurat de o pădure de pini', a declarat Nicu Covaci, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Cine este Bianca Bonef de la Burlacul.Este dominatoare profesionistă

Citește și: Cine este Alexandra Mucea de la Burlacul.A venit din Londra pentru Andi

Citește și: Roxana Nemeș, nervoasă pe Andreea Antonescu la Survivor:„Face pe proasta…'

Citește și: Sebastian Chitoșcă o vrea eliminată de la Survivor pe Elena Marin:„Prefăcuta asta, nu o mai suport'

Nicu Covaci s-a tratat singur de COVID-19

De asemenea, Nicu Covaci a mărturisit că a ales să se trateze singur în Spania. Tot liderul trupei Phoenix consideră că noul coronavirus a fost „făcut în laborator'.

Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. Dezbină şi domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul', a mai spus Nicu Covaci.

În România, primul caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat pe data de 26 februarie 2020.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton