Însărcinată la 22 de ani, Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului: "Vom avea..."

 Cica Cristina
.

Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului! Este însărcinată pentru prima oară, iar la o azi după marea vestea a anunțat și sexul bebelușului. Cântăreața a decis să facă anunțul într-un mod inedit, exact cum s-a întâmplat și când a dezvăluit că este gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului! Artista în vârstă de 22 de ani este însărcinată și nu-și mai încape în piele de fericire. La o zi după vestea cea mare, cântăreața nu a mai rezistat și le-a împărtășit și fanilor sexul bebelușului care va veni curând pe lume.

Nicole-Cherry-sex-bebelus-1Nicole-Cherry-sex-bebelus-1

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului

Nicole Cherry a anunțat pe rețelele de socializare că va avea o fetiță. Artista a ales un mod inedit de a face anunțul. A postat o fotografie în care apare alături de motanul ei, care la gât poartă o eșarfă cu mesajul: 'O să am o surioară'.

În dreptul imaginii ea a scris: „O să avem o cireșică'. În poza pe care a împărtășit-o fanilor, Nicole Cherry poartă o rochie care îi scoate în evidență burtica de gravidă. Cu un zâmbet larg pe buze, viitoarea mamă radiază de fericire.

Citește și: Nicole Cherry este însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată:„Mă susțin necondiționat'

Citește și: Maria Șandru de la Chefi la Cuțite este însărcinată.Ce sex are bebelușul

Citește și: Primele detalii despre botezul lui Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.Cine sunt nașii

Cum a anunțat Nicole Cherry că este însărcinată

Anunțul oficial a venit la finalul melodiei „Scrie-mi pe suflet', când vedeta și-a arătat burtica de gravidă.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati’, a scris artista pe rețelele de socializare, când și-a anunțat sarcina.

Nicole Cherry și Florin Popa au o relație de 3 ani

Nicole Cherry și Florin Popa, care vor deveni părinți pentru prima oară se cunoșteau dinainte, însă inițial, ea nu s-ar fi gândit că între cei doi se va infiripa o relație.

‘Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui’, povestea Nicole Cherry, cu ceva timp în urmă.

Nicole Cherry și Florin Popa locuiesc de doi ani împreună

Nicole Cherry și Florin Popa s-au mutat împreună în vara anului 2019, pe când aveau un an de relație.

Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale…îmi place să țin mai mult pentru mine‘, ne-a povestit Nicole Cherry în urmă cu doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton