Primele detalii despre botezul lui Josephine, fetița cuplului Gina Pistol - Smiley. Cine sunt nașii

 Cica Cristina
.

Cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley? Este întrebarea care stă de mult timp pe buzele tuturor. Până acum au existat speculații pe marginea acestui subiect, fără să fie confirmate de cuplu. Acum, Gina Pistol a dat toate detaliile despre botezul micuței și a spus și cine vor fi nașii lui Josephine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-a aflat cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. Până acum s-a vehiculat că părinte spiritual micuței îi va fi Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV, care i-a fi fost și mentor lui Smiley. Cei doi sunt extrem de apropiați de mai bine de 10 ani. Gina Pistol a devzăluit, în sfârșit, cine sunt nașii fetiței.

Nașii-fetiței-Ginei-Pistol-Smiley-1Nașii-fetiței-Ginei-Pistol-Smiley-1

Cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu va fi nașul fetiței și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură', a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Detalii despre botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol a mai oferit detalii despre botezul lui Josephine. Evenimentul va fi unul restrâns, la care vor participa numai familia și persoanele apropiate. Prezentatoarea și-a arătat regretul că la petrecere nu vor putea fi prezenți și colegii de la Asia Express, dat fiind că acum sunt la filmări.

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la 'Asia Express',  sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată', a mai spus Gina Pistol pentru sursa citată.

Citește și: Momente emoționate pentru Gina Pistol și Smiley.Bunica artistului a întâlnit-o pe fiica lor

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți:”Fata e cuminte, doarme pe muzică!”

Citește și: Emilia Ghinescu se mărită, după 10 ani de relație:„Noi nu avem nici cununia civilă, nimeni nu știa'

Citește și: Cine sunt nașii Gabrielei Prisăcariu și ai lui Dani Oțil!Cuplul celebru din showbiz a făcut furori la nuntă

De ce nu publică Gina Pistol și Smiley poze cu fetița

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții lui Josephine pe data de 9 mai. Cei doi trăiesc, de atunci, clipe de neuitat și nu evită să-și țină fanii la curent cu privire la ceea ce se întâmplă în viețile lor. Cu toate acestea, cei doi nu au publicat nicio fotografie cu chipul micuței, iar artistul a lămurit de ce.

Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune‘, a declarat Smiley, într-un videoclip postat pe internet.

Gina Pistol și Smiley, părinți pentru prima oară

Gina Pistol și Smiley sunt părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii. Cei doi își împart timpul cu fiica lor. Chiar de curând artistul ne-a dezvăluit că atunci când nu este la filmări preferă să stea acasă cu micuța lui.

„Chiar dacă 2020 ne-a dat viața peste cap, vreau să-i mulțumesc și în memoria mea va rămâne ca un an bun, pentru că a fost anul în care am aflat că voi fi tată. (…) Ca să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul, îmi setez ceasul să sune random noaptea ca să mă trezesc random’, a spus Smiley într-un podcast.

Artistul nu-și mai încape în piele de fericire, iar emoțiile și-au spus cuvântul în cazul său.

„Eu când am aflat că am fată am venit acasă într-o seară și am zis că o să mă duc să mă antrenez la o sală, să fac niște box. Gina râdea de mine și am zis că o să am fată, trebuie să fiu în formă. Toți tații au frica asta: să nu-și bată alții joc de munca mea’, a povestit el.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton