Nicolae Botgros a fost externat după o lună! A fost în stare gravă din cauza infecției cu COVID- 19: ”Va fi monitorizat în continuare la domiciliu”

 Stamen Diana
.

După mai bine de o lună de când a contractat noul coronavirus, Nicolae Botgros a fost externat. Artistul a fost internat la ATI, iar acum starea lui de sănătate este mai bună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maestrul Nicolae Botgros s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat. După aproximativ o lună de stat în spital, artistul a putut merge acum acasă, starea lui de sănătate fiind una mai bună. „El va fi monitorizat în continuare la domiciliu de către medicii de familie', a declarat Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Instituitului de Medicină Urgență.

Timp de o lună, Nicolae Botgros nu și-a văzut familia, iar fiul său a fost foarte îngrijorat pentru starea de sănătate a tatălui său. Acum, în sfârșit, testul pentru noul coronavirus a ieșit negativ, iar Nicolae Botgros a fost externat.

Nicolae Botgros externat (2)Nicolae Botgros externat (2)

Nicolae Botgros a stat o lună la Terapie Intensivă

Nicolae Botgros a contractat noul coronavirus, la fel ca mai multe persoane din orchestră care au fost testate pozitiv. Dirijorul a fost în stare gravă, lucrurile complicându-se destul de tare în cazul său.

Mai mult, Nicolae Botgros a fost la un pas de comă, însă tratamentul special prescris de medicii francezi ș-au salvat și acum se simte mult mai bine. „Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!…', a spus Nicolae Botgros.

Citește și: Tratamentul special prescris de medicii francezi pentru Nicolae Botgros. Era la un pas de comă din cauza COVID-19, dar acum se simte bine

Citește și: Nicolae Botgros, declarații în premieră despre fiica lui secretă. Și-a părăsit soția după 47 de ani pentru femeia care l-a făcut din nou tată

Citește și: Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Oana Zăvoranu îi ia apărarea fostului soț: 'Cred că s-a săturat familia și probabil nu-l mai vor'

Citește și: Zodii compatibile. Patru cupluri de zodii care fac perechea perfectă, în dragoste

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton