Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Artistul face declarații surprinzătoare: ”V-a spus că am agresat-o? Ați văzut?”

 Stamen Diana
.

Prima apariție a lui Pepe, după ce ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Artistul continuă să nege informațiile apărute despre incidentul care a avut loc în fața stadionului Dinamo. Oana Zăvoranu sare în apărarea fostului soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au anunțat un divorț pe cale amiabilă, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu, pe stradă, după ce artistul a ar fi avut o criză de gelozie.

Episodul violent ar fi avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, acolo unde cei doi soți ar fi avut o ceartă aprigă, iar Pepe ar fi avut o criză de gelozie, potrivit stirilekanald.ro. Raluca Pascu ar fi fost lovită de soțul ei de două ori, iar imediat după incident a mers la Poliție.

Pepe a fost surprins în timp ce se întorcea acasă și a făcut câteva declarații înainte de a intra în curte. Artistul continuă să infirme informațiile apărute, în timp ce Raluca Pascu nu a dorit să facă nicio declarație. Încă soția vedetei locuiește acum alături de părinții ei, familia Pastramă. Înainte de a părăsi locuința, Raluca a fost condusă la poartă de către tatăl ei, unde acesta s-a asigurat că fiica lui este în siguranță.

Pepe: V-a spus dumneavoastră că am agresat-o? Ați văzut?

R: Nu am văzut, așa a spus ea la poliție.

Pepe: Verificați!

Pepe și Raluca Pastramă urmează să se întâlnească, marți, în fața instanței. Magistrații vor decide dacă artistul reprezintă un pericol pentru fosta lui soție și fetițele lui.

Raluca-PastramăRaluca-Pastramă

Oana Zăvoranu îi ia apărarea lui Pepe

Surpriza surprizelor! Oana Zăvoranu îi ia apărarea fostului soț și nu crede că acesta ar fi lovit-o pe Raluca Pascu. Vedeta susține că Pepe nu a lovit-o niciodată pe ea, iar ce s-ar întâmpla acum ar fi din vina familiei Pastramă.

„Dacă e să fie cum zic ei, cu bătăi, în niciun caz eu nu cred în ele și vă spun de ce. Cred că s-a săturat familia și probabil nu-l mai vor și încearcă să-l scoată acum și urât și cu păr pe el și negru, știi vorba aia. Pe mine dacă mă agresa vreodată nu mai era printre noi acum. Par eu femeie să fi fost bătutuă vreodată?', a declarat Oana Zăvoranu pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Primele imagini cu Raluca Pastramă după ce ar fi bătut-o Pepe! Unde a mers la scurt timp după ce l-a reclamat la Poliție

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta: „Nici nu știe ea cât de mult semănăm'/ EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…'/ EXCLUSIV

După ce ar fi fost bătută de Pepe, Raluca Pascu a cerut ordin de protecție

Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu, iar un ordin de protecție a fost emis pe numele cântărețului. După episodul care a avut loc în parcarea stadionului Dinamo, încă soția vedetei a mers la Poliție, unde a depus plângere împotriva lui pentru loviri și alte violențe

Scandalul ar fi avut loc pe data de 19 noiembrie, joia trecut, în jurul orei 17. Artistul ar fi strâns-o de gât, apoi ar izbit-o de mașină și a lovit-o în față cu podul palmei.

'Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni', au declarat surse din Poliție.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton