Nici ei nu-i vine să creadă când se uită în oglindă! Oana Roman se mândrește cu noua siluetă după ce a slăbit considerabil: ”N-am făcut operație”

 Stamen Diana
.

Oana Roman a surprins pe toată lumea cu noua ei siluetă, iar după ce a slăbit considerabil, vedeta pozează tot mai sexy. Aproape că nici ea nu se recunoaște atunci când se uită în oglindă, iar rezultatele pe care le-a obținut o motivează și mai tare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a spus adio kilogramelor în plus și se mândrește acum cu o siluetă așa cum visa. Oana Roman a slăbit considerabil în ultimul timp, asta după ce a fost mai atentă la alimentație și a făcut mai multe proceduri de remodelare corporală.

Vedeta a postat recent pe una dintre rețelele de socializare o fotografie într-un halat din mătase, alb, iar complimentele au apărut imediat. 'Câteodată ma uit la mine și parca nu îmi vine sa cred ca sunt eu!', a spus Oana Roman. Toată lumea a felicitat-o pentru rezultatele obținute și au vrut să afle cum a reușit să slăbească atât de mult.

Citește și: Oana Roman, o nouă apariție la piscină după ce a slăbit: cum arată în costum de baie

Mulți cred că și-a tăiat stomacul

Transformarea Oanei Roman este atât de mare și de spectaculoasă, încât mulți oameni cred că a apelat la bisturiu și și-a tăiat stomacul. Vedeta a explicat că nu a apelat la o astfel de operație și că totul s-a întâmplat după ce a început să aibă o alimentație corectă și să facă proceduri de remodelare corporală.

'Dacă eu demonstrez că n-am făcut operație, plătești cât ar merita minciuna asta pe care o spui fără să ai habar despre ce vorbești?', a fost răspunsul Oanei Roman când a fost acuzată că și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Oana-Roman-a-slăbitOana-Roman-a-slăbit

Citește și: Momentul pe care Oana Roman nu îl poate uita. Menajera sa i-a găsit 10 jucării sexuale în timp ce făcea curat în casă

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton