Elena Ionescu a semnat cu Antena 1. La ce emisiune va putea fi văzută artista

 Cica Cristina
.

Elena Ionescu, care a făcut parte din trupa Mandinga', a semnat contractul cu Antena 1. Iată la ce emisiune va putea fi văzută artista!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena Ionescu a câștigat anul acesta competiția Survivor România' de la Kanal D și se pare că îi merge în continuare bine, dat fiind că acum a semnat contractul cu Antena 1. Se pare că producătorii i-au făcut o ofertă tentantă, pe care a acceptat-o cu plăcere. Vedeta va participa la o emisiune de divertisment, alături de fiul ei, Răzvan.

Solista în vârstă de 32 de ani va putea fi urmărită la showul cu mămici vedete – «Mămici cu lipici».

Citește și:Nici ei nu-i vine să creadă când se uită în oglindă! Oana Roman se mândrește cu noua siluetă după ce a slăbit considerabil:'N-am făcut operație'

Dacă pentru mulţi anul 2020 a fost unul cu ghinion, iată că pentru Elena a fost unul cu realizări. A câştigat premiul cel mare la reality-showul de la Kanal D şi a semnat cu Antena 1 pentru o nouă emisiune. De data aceasta este vorba despre un show cu mămici vedete, «Mămici cu lipici», în care îl va implica şi pe fiul ei, Răzvan, şi în care vor fi şi alte persoane publice care au copii. Elena vrea o viaţă mai bună pentru copilul ei şi cum nu sunt concerte şi evenimente acum e bucuroasă că poate câştiga bani din munca în televiziune. Ei i-ar fi plăcut şi la «Te cunosc de undeva», show-ul transformărilor, însă nu-i timpul trecut', au relatat surse apropiate cântăreței pentru Click!

Citește și:S-a aflat cine este concurentul-surpriză de la Ferma – orășeni versus săteni.Ce rol va juca în competiție

Elena Ionescu face totul pentru copilul ei

Elena este o mamă devotată, care face totul pentru fiul ei, el fiind și motivul puternic care a stat în spatele participării la Survivor România: Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el'.

Vedeta își va face apariția la noua emisiune puțin schimbată, după intervenția chirurgicală la care a fost supusă pentru un bust mai generos.

Citește și: Scântei între cuplurile Antonia-Alex Velea și Alexia Eram-Mario Fresh! Prietenia lor s-ar fi încheiat, iar motivul e uluitor:'S-au certat toți între ei'

Elena-Ionescu-1Elena-Ionescu-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton