Natașa Raab, un munte de durere la două luni de la moartea soțului: ”Mai aveam un pic și făceam 40 de ani de căsnicie”

 Oana Popoiag
.
Natașa RaabNatașa Raab

Au trecut două luni de când Natașa Raab și-a pierdut soțul, în urma unei boli crunte, iar actrița este măcinată de suferință și regrete. Natasha nu și-a revenit din șocul cauzat de dispariția prematură a lui Val Guțu, fâcând mărturii cutremurătoare.

Natașa Raab trece prin cea mai neagră perioadă din viața ei, după ce soțul ei, medicul Val Guțu, a murit, răpus de o boală cumplită. Actrița și-a deschis sufletul într-un interviu, mărturisind că suferința este uriașă.

'Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic…L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu…când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu', a declarat actrița la Antena Stars.

'După 38 de ani ai impresia că ești a nimănui. Vă rog să aveți grijă de iubirile voastre .Of, Doamne, Dumnezeule…Nu l-am visat încă, dar mi-e foarte dor de el și când realizez că nu o să mai vină niciodată…l-am iubit foarte mult, foarte mult. Mai aveam un pic și făceam 40 de ani de căsnicie. Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine' a mai spus Natașa Raab, pentru „Agenția VIP'.

Natașa Raab și-a pierdut soțul în urma unei boli crunte

Populara actriță Natașa Raab trece prin momente cumplite, după ce soțul ei, medicul Val Guțu, s-a stins din viață, la doar 66 de ani. Val Guțu suferea de cancer de vezică, boală care s-a răspândit rapid, deși medicul a încercat până în ultima clipă să se salveze.

După cum declara Natașa pentru Click! acum ceva vreme, în ciuda prognosticului nefericit, cei doi sperau să poate învinge maladia. 'Soţul meu are un cancer de vezică urinară. E foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l «prosteşti» să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Dar să sperăm că, dacă-şi face tratamentul, va fi bine', declara actrița acum ceva timp.

Foto: Facebook, Libertatea, Prima Tv

Citește și: Boala neștiută de care suferă Alexandra Ungureanu. A descoperit în urma unor investigații de rutină

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton