Natalia Guberna are 64 de ani, dar nu a locuit niciodată cu un bărbat: ”Sunt obișnuită așa”

 Cruceru Cristina
.

Natalia Guberna are 64 de ani, dar nu a locuit niciodată cu un bărbat. Artista a avut o relație amoroasă timp de șapte ani, însă nici gând de stat în aceeași casă. Solista a vorbit despre viața ei personală, oferind detalii neștiute. Declarații incendiare făcute de Natalia Guberna!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Natalia Guberna este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară din România. Cântăreața a vorbit despre viața ei personală, relații amoroase, oferind detalii mai puțin știute. Cunoscuta artistă a dezvăluit, printre altele, și faptul că a avut o relație de dragoste, care a durat șapte ani. Totuși, aceasta susține că niciodată în viața ei nu a locuit cu un bărbat în casă. Natalia Guberna spune și motivele.

Natalia-GubernaNatalia-Guberna

Artista nu s-a căsătorit niciodată și a spus și de ce. Aceasta recunoaște că s-a gândit la faptul că ea ar fi de vină, însă consideră că așa a fost destinul. Mai mult decât atât, Natalia Guberna mărturisește faptul că își dorește un bărbat, care să o admire, să o respecte, să o încurajeze în tot ceea ce face. Interpreta ar spune DA unei relații, dacă o să găsească pe cineva potrivit pentru ea.

Citește și: Fiul Corneliei Catanga face nuntă în America, la un an de la moartea mamei sale: 'A trebuit să respectăm doliul'

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea: „Nici prin cap nu mi-a trecut că…'

Citește și: Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor: „Iuda se pare că a rămas printre noi'

Citește și: Celia și Bogdan s-au logodit la Insula Iubirii. Cei doi au părăsit emisiunea: „După acest test avem nunta”

Natalia Guberna are 64 de ani, dar nu a locuit niciodată cu un bărbat

Natalia Guberna recunoaște că ar accepta o relație, însă nu cu oricine, ci cu un bărbat care știe să o respecte și să o sprijine în tot ce face. De altfel, cântăreața a spus și motivele pnetru care nu a locuit cu un bărbat până la vârsta de 64 de ani.

'Am avut o legătură de șapte ani, dar nu am locuit niciodată cu un bărbat. Sunt obișnuită așa. M-am gândit că poate sunt eu de vină. Mie îmi place scena, sunt artistă, sunt și un pic aeriană, nu pot să stau la cratiță să gătesc. Mi-ar plăcea un bărbat care să mă admire și să mă încurajeze în ceea ce fac, să mă facă să mă simt foarte bine, să fac o mâncare și să spună ce bună e mâncarea, să ne plimbăm.

Când ai însă o vârstă înaintată, ce să îi suporți unui bărbat? Să-l iei, că ce, să auzi că îl doare capul? Asta îți trebuie, după ce o viață n-ai avut grija nimănui? Dacă-ți place îți place, punct. Și dacă nu merge o relație renunți, dacă nici el nu se simte bine. Iubirea moare, la un moment dat, în sensul de a-l vedea numai pe el. Nu merg însă pe a spune că nu aș accepta pe nimeni', a declarat artista pentru ego.ro.

Natalia Guberna, despre presupusa idilă cu Șerban Georgescu

Natalia Guberna a dat cărțile pe față și a vorbit despre zvonurile legate de compozitorul Șerban Georgescu. 'Șerban m-a ajutat foarte mult, dar nu m-am culcat cu el. Imprimasem piesa 'Valuri albe' și mă dădea foarte des la radio, cu el am înregistrat în studiourile  6 și piesa 'Vii și pleci'. El avea o prietenă, pe atunci, o anume Anca. Era pe copertă la Adesgo, avea picioare foarte frumoase, lui îi plăceau femeile cu picioare frumoase. Mergeam la Șerban acasă, cu toții, a fost o prietenie frumoasă, cam un an și ceva. Pe urmă a apărut Carmen Rădulescu în viața lui, iar pe mine nu m-a mai difuzat la radio. M-am cam supărat atunci. Iar după ce a apărut Mădălina Manole în viața lui Șerban n-o mai difuza pe Carmen…Așa era Șerban…', a mai spus artista, pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton