Musty a fost eliminat de la Survivor: "Plec cu capul sus. Mi-e dor de copiii mei"

 Mirea Roxana
.

Competiția Survivor România a luat sfârșit pentru Musty. Acesta a fost nominalizat spre eliminare de Albert Oprea. Fratele lui Kamara a declarat că pleacă cu fruntea sus și că este mândru de multe lucruri pe care le-a făcut în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În cursa spre eliminare la Survivor România s-au aflat doi Faimoși și doi Războinici. Din echipa roșie au fost nominalizați Andreea Antonescu și Zanni, care a fost propus de către Elena Marin. Din echipa albastră, au fost nominalizați Maria Hîrgu și Musty. Dintre cei patru, cel mai puțin votat a fost Musty.

Fratele lui Kamara a spus că a simțit că el va fi cel eliminat de la Survivor. De asemenea, a declarat că este mândru de toate realizările lui din competiție și că pleacă cu fruntea sus acasă.

m1m1

Azi dimineață cu colegii mei am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută, pentru ca aveam nevoie de mai multă hrană. Am simțit chestia asta, zilele astea aveam în cap că se va întâmpla. Am emoții, dar nici prea multe. Îmi este dor de proiectele mele, de copiii mei, de familia mea. Mi-a plăcut foarte mult aventura asta. Mă duc cu capul foarte sus și sunt mândru de chestiile pe care le-am făcut pentru colegii mei și pentru mine. Sunt mândru de multe lucruri pe care le-am trăit aici la Survivor', a spus Musty.

Musty, eliminat de la Survivor România

Albert Oprea a fost surprins în momentul în care a aflat că el este preferatul publicului de la războinici. Acest privilegiu vine și cu o obligație foarte importantă la Survivor România. Albert s-a văzut pus în situația de a-și nominaliza un coleg spre eliminare. Votul acestuia s-a îndreptat către Musty.

Citește și: Războinicele eliminate de la Survivor îl fac praf pe Musty:”Prin felul lui de a fi rănește oamenii”

Citește și: Scandal uriaș între Alin Sălăjean de la Survivor și Kamara. Musty, fratele artistului, acuzat de violență:”M-a amenințat că îmi rupe picioarele!”

Citește și: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață'

Războinicul a declarat că nominalizarea sa a fost făcută strict pe motive sportive. Albert Oprea consideră că partea sportivă este mai importantă decât cea socială la Survivor România.

Cum am spus de la început din primul joc, voi vota din criterii sportive, pentru binele echipei. Nu vreau să votez din punct de vedere social, e mai importantă partea sportivă pentru mine. Acea persoană este Musty', spune preferatul publicului.

Musty a fost votat de Albert Oprea la Survivor

Musty nu a fost surprins de votul lui Albert Oprea. Acesta a declarat că a tot fost votat de coechipierul său încă de când a început competiția Survivor România.

Mă așteptam la schimbul ăsta și la votul lui Albert. Cred că m-a votat de când am început competiția. N-am nicio frică, ador aventură asta. La un moment dat știu că se poate opri pentru fiecare dintre noi. Am făcut tot ce am putut la joc, în camp, asta e Survivor', spunea Musty.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton