Monica Lewinsky, apariție strălucitoare pe covorul roșu. Cum arată fosta amantă a lui Bill Clinton, la 48 de ani

 Mirea Roxana
.

Monica Lewinsky s-a aflat în mijlocul celui mai mare scandal sexual din istoria Statelor Unite ale Americii, după ce relația ei de la Casa Albă cu președintele american de atunci, Bill Clinton, a ajuns în presa din întreaga lume. Acum, Monica are 48 de ani și a dat lovitura în lumea filmului. Aceasta a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Monica Lewinsky a devenit cunoscută după ce relația ei cu președintele american Bill Clinton a ieșit la iveală. În 1995, Monica Lewinsky, o tânăra absolventă a Colegiului Lewis & Clark, a fost angajată la Casă Albă că stagiară. Nu se știe exact când a debutat relația sa cu președintele Bill Clinton, se crede că imediat ce a ajuns la Casa Albă, dar s-a aflat abia în 1998.

FX’s ‘Impeachment: American Crime Story’ series premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA – 01 Sep 2021FX’s ‘Impeachment: American Crime Story’ series premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA – 01 Sep 2021

După scandalul de la Casa Albă, care a ținut prima pagină a ziarelor mai mult timp, Monica Lewinsky, care acum are 48 de ani, a preferat să stea departe de atenția presei. După relația cu Bill Clinton, aceasta a devenit designer, speaker motivațional și prezentatoare TV, iar acum a dat lovitura în lumea filmului, devenind producător.

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei:„Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce boală suferă Corina Dănilă:„Este o afecțiune care se declanşează pe fond emoţional'

Citește și: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Dani Oțil, înainte să devină tată:„Va fi…'

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat!Imaginile publicate de Lino Golden i-au dat de gol

Cum arată Monica Lewinsky la 48 de ani

Monica Lewinsky a strălugit pe covorul roțu și a atras atenția tuturor. Aceasta a fost prezentă priemera serialului „Impeachment: American Crime Story ', în care este vorba chiar despre celebra aventură a lui Bil Clinton cu Monica Lewinsky. Premiera serialului, care are 10 episoade, a avut loc pe 1 septembrie, în Los Angeles, iar producătoarea este chiar Monica. Actrița din rolul principal este Beanie Feldstein, în vârstă de 28 de ani.

Rolul președintelului Bill Clinton este interpretat de actorul Clive Owen, iar din distribuție mai fac parte actrițele Sarah Paulson şi Mira Sorvino. Pentru premiera serialului,  Monica a purtat o rochie până la genunchi, cu inserţii metalice. Aceasta a avut părul vopsit şaten cu şuviţe blonde, iar pielea extrem de bronzată, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Despre relația dintre Monica Lewinsky și Bil Clinton

Povestea dintre Monica Lewinsky și Bill Clinton se crede că a început în 1995. Aceasta a obșinut atunci un internship neplătit la Casa Albă. La sfârșitul anilor 90 au început să apară zvonuri referitoare la o eventuală amantă a lui Bill Clinton. La vremea respectivă, Monica a recunoscut și a spus că ea și președintele ar fi întreținut relații sexuale chiar în Biroul Oval din Casa Albă de mai multe ori, între noiembrie 1995 și martie 1997.

Totul a pornit de la faptul că Bill Clinton fusese acuzat că o agresase sexual pe Paula Jones, o angajată la stat, pe vremea în care el era Guvernatorul statului Arkansas. După ce presa a făcut mai multe săpături, s-a aflat și de relația cu Monica Lewinsky. Inițial, președintele a negat cu vehemență relația sexuală cu stagiara Lewinsky, însă după apariția rochiei „buclucașe’ și a unor înregistrări ale unor convorbiri telefonice, fostul președinte a recunoscut cu jumătate de gură: „am crezut că definiția relației sexuale se referă la o acțiune a mea, în care eu să fiu actorul’ și nu la a primi sex oral.'

În 2005, Monica Lewinsky s-a mutat la Londra

Monica Lewinsky a devenit foarte mediatizată în urma scandalului, în 2005 luând decizia de a ieşi din viaţa publică americană, mutându-se în Londra, acolo unde a studiat psihologia. În 2006, ea obţinea un master la London School of Economics.

Lewinsky a revenit în atenţia presei americane în 2014, odată cu eseul pe care l-a publicat în revista Vanity Fair, intitulat „Ruşine şi supravieţuire', unde a vorbit despre viaţa ei şi despre scandalul sexual în care fusese implicată, potrivit Mediafax.

În octombrie 2014 Monica Lewinsky lua o poziţie publică împotriva hărţuirii online, ea declarându-se „pacientul zero' al acesteia. „Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (…). Dar existau bârfe, ştiri şi site-uri de divertisment pline de comentarii şi e-mailuri care puteau fi trimise mai departe', afirma Lewinsky, citată de CNN.

Sursa Foto: profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton