Care sunt zodiile cu puteri paranormale și ce capacități uimitoare au

 Dumba Gabriela
.

Se spune că toată lumea are puteri paranormale, indiferent de zodie, însă nu toți oamenii sunt pregătiți să accepte faptul că au capacități uimitoare. Mulți își reprimă anumite puteri, atunci când le sesizează, dar sunt zodii dornice să descopere mai multe despre ele și despre puterile paranormale pe care le au. Iată care sunt curajoșii zodiacului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Un număr restrâns dintre nativii acestor zodii se poate lăuda cu puteri speciale, extrasenzoriale sau chiar paranormale. Poate fi vorba despre o intuiție foarte puternică, de clarviziune, de vise premonitorii sau chiar despre a fi la locul potrivit, în momentul potrivit și cu doar câteva vorbe să schimbi viața unui om în bine.

Taurii

Nativii in Taur iubesc usor si de aceea au darul de a putea vindeca, nu doar propriile suferinte ci si pe ale celora pe care ii iubesc. Atunci cand bioenergia este mai condensata sau cand nativii stiu sa si-o concentreze in palme, acestia pot descoperi nu doar problemele de sanatate ci si dezechilibrele din aura cuiva.

Desigur, talentul este mult mai potent atunci cand intre Taur si cealalta persoana exista o conexiune sufleteasca profunda.

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:'Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi'/ EXCLUSIV

Citește și: Când începe sezonul 10 X Factor.Primele declarații ale juraților

Citește și: Irina Rimes l-a prezentat familiei pe noul său iubit:„Mă văd mamă în curând’

Gemenii

Nativii Gemeni au instincte puternice, sunt foarte atenți la detalii și la nuanțe subtile și datorită acestui har sunt capabili să recunoască imediat oamenii buni de mitocani, mincinoși sau parveniți. Gemenii se feresc de oamenii cu două fețe și de cei care încearcă mereu să profite de ceilalți. Și au o intuiție foarte bună pentru caracterul oamenilor. Nimeni nu îi poate păcăli pentru prea mult timp.

Racii

Unii dintre nativii Raci, mai ales femeile, au o intuiție puternică și presentimente fără greș. Ei pot analiza rapid, aproape inconștient, tot felul de detalii din mimica și gesturile celorlalți și își dau seama imediat cine le este prieten și cine le este dușman. Racii au un simț acut al celorlalți… se poate spune că le simt sufletul și nu se lasă păcăliți de nimeni, mai ales în dragoste.

Esti o persoana foarte sensibila, atenta la nevoile tale si ale celorlalti, si actionezi in consecinta. Daca simti langa tine un agresor, iti schimbi imediat comportamentul si devii agresiv, luandu-l prin surprindere pe atacator'.

Balanțele

Guvernate de Venus, Balanțele au un simț deosebit al adevărului, al dreptății, al esteticului și al echilibrului. Iar acest simț nu le este util doar în profesie sau în relațiile sociale. El este dublat de unele capacități extrasenzoriale care le ajută să prevadă viitorul apropiat și acțiunile celor din jur.

Balanțele vor știi înaintea ta ce decizie vei lua, te analizează fără să știi, dar nu vor interveni cu sfaturi decât dacă ai nevoie.

Scorpionii

Nativii acestei zodii se pot lăuda cu o percepție acută a realității și sunt capabili să observe detalii pe care alții nu le-ar vedea nici dacă ar fi sub nasul lor. Scorpionilor le plac tainele, misterele, lucrurile ascunse tocmai pentru că au o abilitate specială să le descopere, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ei au o intuiție puternică, dar mai ales un fel de 'ochi' ascuns care descoperă lucrurile aflate în umbră. Și mai au și capacitatea stranie a viselor premonitorii.

Peștii

Cu o intuiție puternică și simțuri ascuțite, dar mai ales cu o capacitate misterioasă de a prevedea viitorul, Peștii sunt mereu menționați în topurile de zodii cu puteri paranormale. Deciziile majore din viața lor sunt luate mereu pe baza sentimentelor, emoțiilor și a senzațiilor pe care le simt în contextul respectiv.

Peștii sunt guvernați de emoții și au tot felul de vise premonitorii, de aceea nu au greș niciodată în dragoste și în relația cu familia lor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton