Monica Davidescu vorbește despre cum se desfășoară repetițiile și piesele la teatru pe timp de pandemie: "Nu e ușor, ne adaptăm. Avem grijă să nu ne vorbim în faţă"

 Cica Cristina
.

Restricțiile s-au mai relaxat, astfel că au putut începe repetițiile la teatru. Însă, pandemia nu a trecut și trebuie respectate în continuare reguli stricte. Monica Davidescu a povestit cum se desfășoară repetițiile și piesele la teatru în ceea ce a devenit „noua normalitate”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actrița Monica Davidescu a menționat că în perioada de izolare mulți actori s-au antrenat acasă sau prin antrenamente online.

După terminarea stării de urgență, actorii au putut reveni pe scenă pentru repetiții, la Teatru Național existând spații largi și chiar și în aer liber.

Citește și: A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei:„M-a cerut în căsătorie de trei ori'

Soția lui Aurelian Temișan a dezvăluit că simte nesiguranță în aceste vremuri, când nu mai poate juca la fel de des precum o făcea înainte și când multe piese trebuie adaptate astfel încât să poată fi jucate în aer liber.

Citește și: Irina Deaconescu este însărcinată la 22 de ani. Fotbalistul Cristi Manea va fi tătic:'Mi-am dorit să fiu o mamă tânără'

„Cred că teatrul  va exista în continuare. O să ne adaptăm şi noi, ca toată lumea.  Încă sunt bulversată şi nu ştiu cum şi dacă vor avea loc schimbările.  Cert e că acum respectăm distanţa, în primul rând între noi şi spectator, apoi, între noi pe scenă stăm mai la distanţă, nu ne mai apropiem decât dacă e strict necesar şi pentru foarte puţin timp, dacă ne apropiem avem grijă să nu ne vorbim în faţă, ci privind în aceeaşi direcţie. Nu e uşor.

Noi încercăm să reproducem în scenă o felie de viaţă cu toată realitatea sa, transpusă teatral. Acum…ne adaptăm. De altfel, aceasta cred că e acţiunea de bază, adaptarea. În plus, respectăm normele de igienă, spălatul mâinilor, dezinfectatul, purtatul măştii în toate spaţiile închise„, a declarat Monica Davidescu pentru Click!

Citește și: Cătălin Crișan a pierdut lupta cu kilogramele!Cum arată artistul acum

Monica-Davidescu-1Monica-Davidescu-1

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton