Irina Deaconescu este însărcinată la 22 de ani. Fotbalistul Cristi Manea va fi tătic: ”Mi-am dorit să fiu o mamă tânără”

 Stamen Diana
.

Irina Deaconescu este însărcinată pentru prima dată, iar fotbalistul Cristi Manea va fi tătic. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că celebra vloggeriță a ales să țină sarcina ascunsă până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Surpriza zilei! Irina Deaconescu este însărcinată pentru prima dată și urmează să devină mămică la doar 22 de ani. Vestea a venit când toată lumea se aștepta mai puțin, iar felicitările au curs continuu pe Instagramul ei. '1+1=3', a scris viitoarea mămică pe una dintre rețelele de socializare.

Deși este destul de tânără, responsabilitatea de a avea un copil nu o mai sperie, mai ales că iubitul ei, fotbalistul Cristi Manea, îi este alături în toată această perioadă. 'Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună.', a declarat Irina Deaconescu pentru elle.ro.

Citește și: Irina Deaconescu se dezbracă de secrete. Ce se ascunde în spatele fetei cu zeci de mii de like-uri la o poză

Irina Deaconescu este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și așteaptă cu mare nerăbdare clipa în care își va putea strânge bebelușul la piept.

Irina Deaconescu și Cristi Manea vor fi doi părinți foarte tineri, însă sunt conviși că se vor descurca de minune, mai ales că familiile lor le sunt alături în aceste momente. Până acum, vloggerița a reușit să-și ascundă burtica de gravidă, iar toată lumea a felicitat-o când a făcut anunțul despre sarcină.

Cum a aflat Irina Deaconescu că este însărcinată

Vestea că va fi mămică a luat-o prin surprindere chiar și pe ea. Vloggerița și-a cumpărat un test de sarcină și nu a crezut că vor apărea două liniuțe. Când a aflat că este însărcinată, Irina Deaconescu a mers cu testul la iubitul ei, Cristi Manea, și i-a dat vestea cea mare. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost foarte fericit și a reacționat extrem de bine, lucru care a liniștit-o și i-a dat încredere tinerei.

Irina-Deaconescu-este-însărcinată-2Irina-Deaconescu-este-însărcinată-2

În prezent, Irina se află acasă la mama ei, în Târgul Jiu, iar Cristi Manea a fost testat pozitiv cu COVID-19 și este internat în spital, la Cluj. Din fericire, viitoarea mămică nu a luat virusul, iar bebelușul este în siguranță.

Irina Deaconescu și Cristi Manea locuiesc împreună la Cluj, acolo unde fotbalistul a semnat un nou contract.

Citește și: Cristi Manea are coronavirus. Fotbalistul CFR Cluj locuiește împreună cu iubita lui, Irina Deaconescu

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton