Momentul în care Cristina Joia a fost bătută de o femeie, într-un magazin. Camerele video au surprins scenele de groază

 Stamen Diana
.

A fost făcut public momentul în video în care Cristina Joia a fost bătută într-un supermarket din Capitală. În imagini se poate observa cum designerul de la Visuri la cheie a fost doborâtă cu un pumn.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu sunt scenele dintr-un film de groază, ci este realitatea care s-a petrecut în urmă cu o săptămână într-un supermarket din București. A apărut video în care Cristina Joia este lovită cu bestialitate de femeia cu care avusese un conflict înainte de a-și face cumpărturile. Un minut și 30 de secunde. Atât durează scena de violență, care va rămâne o traumă pentru vedeta de la ProTV.

Scenele groazei au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în magazin. După conflictul ce a avut loc în fața supermarketului, Cristina Joia a intrat pentru a-și face cumpărăturile, iar în momentul în care a fost lovită se afla la raionul de fructe și legume. În imagini se vede foarte clar momentul în care femeia de 34 de ani pătrunde în aceeași zonă a magazinului, face trei pași, și o atacă pe Cristina Joia. 

După ce a lovit-o, agresoarea a părăsit magazinul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Designerul de la Visuri la cheie a rămas într-o baltă de sânge, iar o femeie s-a apropiat de ea apoi și-a văzut de treabă. La scurt timp apare și paznicul supermarketului și îi aduce câteva șervețele pentru a se șterge de sânge.

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată (3)Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată (3)

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia a fost prezentată în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 4, cu propunere din partea procurorilor pentru emiterea unui mandat de arestare, potrivit stirileprotv.ro. Agresoarea a fost arestată pentru 30 zile de zile sub acuzația de loviri și alte violențe

Citește și: Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, a mințit în declarația inițială. Ce spune femeia acum și ce pedeapsă riscă

Citește și: Cristina Joia a depus plângere împotriva femeii care a desfigurat-o. Cine este femeia care a agresat-o în plină stradă

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a mințit în declarațiile inițiale, așadar vedeta de la ProTV nu i-a rupt ștergătorul, ci doar i l-a ridicat.

Cristina Joia a fost bătută într-un supermarket

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, de la PRO TV, a fost în acest weekend victima unei agresiuni într-un magazin de pe Calea Șerbam Vodă, din București. Aceasta a fost atacată violent de către o femeie căreia i-a reproșat că a blocat drumul de acces, dar și trecerea de pietoni cu mașina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton