Cum se simte acum Draga Olteanu Matei, internată de urgență cu hemoragie digestivă. Actrița a ieșit din comă

 Cica Cristina
.

Actrița Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență la spital la finalul săptămânii trecute, având o hemoragie digestivă superioară. Iată cum se simte acum artista în vârstă de 87 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei trece prin clipe cumplite! Marea actriță a ajuns la Spitalul 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, cu hemoragie digestivă superioră. Era în stare critică, fiind în comă.

'Pacienta este în stare critică. Este în şoc hemoragic. A suferit o hemoragie digestivă superioară. Este sedată, internată în ATI pentru Gastroenterologie', a declarat la acel moment medicul Diana Cimpoeşu, şeful UPU-SMURD Iaşi, potrivit News.ro.

Draga Olteanu Matei este conștientă

Draga Olteanu Matei a fost transferată de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, la Terapie Intensivă. Între timp, starea actriței s-a îmbunătățit: este conștientă și a reușit să comunice cu medicii.

„Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ pentru o hemoragie digestivă superioară. A fost evaluată în Urgenţă. S-a început transfuzia de sânge fiind vorba de o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă. Comunică cu echipa medicală.

S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice şi sperăm ca evoluţia să fie una favorabilă. Doamna are şi altă patologie. Are afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni endocrine care bineînţeles trebuie evaluate şi tratate în continuare', a mai transmis Diana Cimpoieşu.  

Citește și: Cum arată Draga Olteanu Matei la 87 de ani și ce face acum, la Piatra Neamț:”Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă”

Citește și: Vladimir Găitan a fost înmormântat cu onoruri militare.Actorul a fost condus pe ultimul drum de familie și colegi

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație:„Cedăm pe rând' / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu promite dezvăluiri despre „două amante și o disperată de viață':„Rugați-vă la Dumnezeu să nu mă apuc să vorbesc eu'

Draga Olteanu Matei, transferată de la Piatra Neamț cu o zi înainte de tragedie

Draga Olteanu Matei a fost inițial internată la secția de ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, locul unde a izbucnit incendiul în care și-au pierdut viața zece persoane, alte șapte fiind în stare critică.

Draga Olteanu Matei s-ar fi putut număra printre victime, dacă nu ar fi fost transferată cu o zi înainte la Spitalul 'Sfântul Spiridon' din Iaşi.

Draga-Olteanu-Matei-1Draga-Olteanu-Matei-1

Vedeta a fost la un pas de moarte, însă acum starea sa s-a îmbunătățit. Din fericire, testul pentru coronavirus care se face obligatoriu în cazul fiecărui pacient internat, a ieșit negativ în cazul actriței

Draga Olteanu Matei: „Cine ajunge la capăt, scapă”

De curând, într-un interviu TVR, Draga Olteanu Matei spunea: „Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reâncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…’, a transmis Draga Olteanu Matei.

Draga Olteanu Matei fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV și în filmul artistic „Nea Marin miliardar'. În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru.

Sursa foto: Hepta, TVR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton