Mirela Vaida vorbește despre al patrulea copil, în plină pandemie de coronavirus: "Cu izolarea asta în casă..."

 Cica Cristina
.

Prezentatoarea Mirela Vaida ia în calcul, împreună cu soțul ei, posibilitatea de a mai avea încă un copil.

Mirela-Vaida-1Mirela-Vaida-1

Mirela Vaida este o femeie împlinită, atât în plan profesional, cât și personal. Are trei copii, doi băieți și o fată: Carla de 5 ani, Vladimir de 3 ani și Tudor Ștefan care în aprilie urmează să împlinească un an. Se pare, însă, că în urma unor discuții cu partenerul de viață, prezentatoarea nu exclude să devină mamă pentru a patra oară. Mai ales în contextul pandemiei de coronavirus, când trebuie să stăm cât mai mult timp în casă.

Citește și: Mirela Vaida a găsit cea mai bună soluție pentru a-și proteja cei trei copii, în plină epidemie de coronavirus

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire, a declarat Mirela Vaida la „Agenția VIP'.

Totuși, ea a ținut să mențoneze că nu se grăbește, însă nici nu este exclusă o astfel de posibilitate, potrivit spynews.ro.

„Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți', a conchis ea.

Mirela Vaida și-a anulat vacanța în Londra de ziua ei, din cauza coronavirusului

Mirela Vaida nu a avut ocazia să facă o petrecere de ziua ei, din pricina coronavirusului. În plus, ea nici nu a putut pleca în vacanța pe care o avea programată la Londra de ziua ei de naștere, care a fost luni, 16 martie.

Citește și: Mirela Vaida a slăbit 10 kilograme de când a revenit la Acces Direct.Cum face față prezentatoarea programului încărcat

„E clar că este o aniversare atipică şi nu am să o uit vreodată, şi asta pentru că într-adevăr am vrut să marcăm cei 38 de anişori într-un mod inedit, mai ales că nu am decât sâmbăta şi duminica liber. Tocmai de aceea, soţul meu, ştiind că sunt fascinată de musicalurile din Londra, mi-a făcut o surpriză şi a cumpărat bilete la două musicaluri pe care îmi doream de mult să le văd.

Am luat unele dintre cele mai bune locuri în sală, să sărbătorim cu şampanie, pentru că acolo poţi face asta în foaierul teatrului sau chiar în sală. Bineînţeles că a făcut toate rezervările, a plătit tot, inclusiv hotelul, unul foarte frumos, din centrul Londrei, a luat bilete la avion de linie, cu o companie britanică, tocmai pentru a nu avea probleme la cursele low cost, în cazul în care se anulează sau întârzie un zbor să nu fim afectaţi.

Şi după ce ne-am făcut noi toate aceste rezervări, inclusiv la un restaurant în care am mai fost şi unde voiam să petrecem seara după spectacole, ce credeţi că s-a întâmplat? Această epidemie de coronavirus. Am anulat tot. Riscam să ne întoarcem şi să intrăm în carantină şi eu, şi soţul meu. Cum la noi deplasarea nu era deloc urgentă, am anulat tot fără să ne pară rău', a spus Mirela Vaida pentru Libertatea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: De nerecunoscut! Cum arăta Mirela Vaida la debutul în televiziune.Prezentatoarea 'Acces Direct' s-a schimbat mult în 15 ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton