Mircea Solcanu este în doliu! Mama lui s-a stins din viață: ”Un înger zboară sus la cer”

 Cruceru Cristina
.

Mircea Solcanu este în doliu. Mama fostului prezentator TV a murit, iar în urma ei a lăsat o durere imensă. Fostul coleg de emisiune al lui Cabral trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut mama. Mircea Solcanu se confrunta deja cu mai multe probleme și pare că viața i-a mai dat încă o lovitură!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mircea Solcanu este în doliu! Fostul prezentator TV și-a pierdut mama, iar acum trece prin momente greu de imaginat. Mircea Solcanu se confrunta deja cu ceva probleme de sănătate, iar acum se pare că viața i-a mai dat o lovitură. Destinul a fost prea crunt pentru fostul jurnalist, care a rămas fără cea mai importantă persoană din viața lui.

Mircea-Solcanu-12Mircea-Solcanu-12

Mircea Solcanu este sfâșiat de durere, după ce a pierdut-o pe cea mai importantă persoană din viața lui. Fostul prezentator TV povestea, acum ceva timp, cum o îngrijea pe mama lui, pentru că nu se simțea bine. Se pare că stările de rău au continuat și nu s-a mai putut face nimic pentru mama acestuia.

'Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare', a spus Mircea Solcanu, în cadrul unei emisiuni TV, acum ceva timp.

Citește și: Drama lui Mircea Solcanu. I s-a refăcut tumora la cap, iar mama lui e imobilizată la pat: „Am dureri cumplite, uneori'

Citește și: Viața lui Mircea Solcanu, un lung șir de drame: „Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul și…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a zvonit că e însărcinată cu Gabi Bădălău: „Noi, femeile, avem nevoie de o siguranță…'

Citește și: Simona Nae a născut în secret, la 36 de ani. Ce nume a primit fiul artistei: „Am reușit să țin sarcina ascunsă”

Mircea Solcanu este în doliu. Mama lui a murit

Mircea Solcanu este cel care a făcut anunțul trist, pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activ. Fostul prezentator a dat vestea tragică, alături de un mesaj trist și o fotografie mai veche cu mama lui.

'De ieri, lui mami i-au crescut aripi… Poți fi mândră de ele, acum eu și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară sus la cer', este mesajul trist, postat de Mircea Solcanu.

Drama lui Mircea Solcanu

Fostul prezentator de televiziune trăiește o adevărată dramă. Mircea Solcanu poate fi considerat un adevărat erou, căci în timp ce boala i-a recidivat și suferea de dureri cumplite, acesta avea grijă și de mama lui imobilizată la pat. Jurnalistul mărturisea că tumora la cap a reapărut, iar uneori are dureri foatre mari de cap. Cu toate acestea, Mircea Solcanu a avut grijă de mama lui mult timp. Din păcate, femeia a decedat, iar în sufletul fostului prezentator este un mare gol.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton