Ce a spus Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca, în direct, la TV: "Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite"

 Cruceru Cristina
.

Andreea Esca a rămas fără cuvinte, în direct la TV. Ce a spus Andi Moisescu despre salariul știristei de la PRO TV? Jurnalista s-a ferit întotdeauna să spună cât câștigă la locul de muncă, însă de data aceasta până și colegul ei de la PRO TV a abordat acest subiect. Iată cum s-a desfășurat discuția dintre ei?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a fost lăsată fără cuvinte de Andi Moisescu, care a făcut o glumă despre salariul știristei de la PRO TV. Jurnalista a ezitat mereu să spună cât câștigă la locul ei de muncă. De data aceasta, mama Alexiei Eram a rămas fără replică atunci când Andi Moisescu a avut să spună ceva despre salariul ei. Discuția a decurs în spirit de glumă, însă din ea reiese faptul că Andreea Esca încasează un salariu bun.

Andreea-EscaAndreea-Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România. Jurnalista apare la televizor încă din 1995, iar de-a lungul timpului au existat foarte multe zvonuri referitoare la salariul acesteia. Andreea Esca nu a vorbit niciodată deschis despre salariul ei. De data aceasta, Andi Moisescu a dat de înțeles că suma nu este deloc nesemnificativă.

Citește și: Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost surprinsă Andreea Esca, atunci când credea că nu o vede nimeni. Reacția vedetei când a văzut că e filmată

Citește și: De ce a plâns Anamaria Prodan când l-a ascultat pe naistul Nicolae Voiculeț, la lansarea propriului parfum: „Sunt puternică!'

Citește și: Kelly Osbourne, însărcinată cu primul ei copil, la 37 de ani: „Sunt în extaz!”

Andreea Esca a rămas fără cuvinte, în direct la TV

Andi Moisescu a dat-o de gol pe Andreea Esca, în ceea ce privește salariul ei. Jurnalista s-a ferit mereu să spună câți ani încasează de la postul de televiziune unde este prezentatoare de știri. Ei bine, colegul ei de breaslă a spus, mai în glumă, mai în serios că suma pe care aceasta o câștigă nu este deloc nesemnificativă.

Discuția a pornit în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde Andreea Esca a vorbit, printre altele, și despte ținutele scumpe pe care și le cumpără. Aceasta a dezvăluit că nu știe cât a costat cea mai scumpă ținută a ei.

Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult', a spus Andreea Esca, în emisiunea 'La Măruță'.

Ce a spus Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca

Andi Moisescu a intervenit în discuție și în spirit de glumă a lăsat-o pe jurnalistă fără replică. Acesta a punctat faptul că e normal ca Andreea Esca să nu știe câți bani a costat cea mai scumpă ținută a ei și că probabil, nu știe nici câți bani ia de la PRO TV.

Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice, ‘E ok, introduceți PIN-ul, și tot cu ochii închiși o face', a spus juratul de la 'Românii au talent'.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton