Mihai Onilă, mărturisiri emoționante din Belgia, la 4 ani de la decesul fiicei sale: "Emily este și va fi mereu vie în inima mea. Camera ei..." Cum se simte soția lui, în urma acestei tragedii

 Cica Cristina
.

Mihai Onilă de la trupa AXXA a trecut prin momente cumplite, în urmă cu patru ani când și-a pierdut fiica. Artistul vorbește acum despre Emily și încercarea dificilă la care el și soția sa au fost supuși.

Mihai-Onila-1Mihai-Onila-1

Mihai Onilă s-a stabilit în Belgia în urmă cu 6 ani. La doi ani după mutare, s-a petrecut tragedia care i-a luat fiica de lângă el. Artistul susținea că a avut o legătură specială cu fiica sa, de când se afla în burta mamei sale. El susține că și acum are capacitatea de a avea discuții de suflet cu Emily.

Citește și: Mirabela Dauer, mărturisiri fără perdea despre bărbații din viața ei:”Au considerat că nu sunt utili și au plecat!”

„Eu sunt un suflet extrasenzorial și chiar empatic, discuțiile la nivel de suflet le am chiar și acum, așa cum le aveam și în trecut, cu fiica mea, când simt nevoia să am o asemenea discuție cu Emy sau cu orice altă entitate din astral.

Emily este și va fi mereu vie în inima mea. Camera ei nu mai există, ca de altfel multe lucruri, despre care o să aflați la timpul potrivit”, a spus Mihai Onilă pentru Click!

Citește și: Florin Busuioc, mărturisiri la un an și jumătate de când a suferit infarctul: „Ziua aceea mi s-a șters din memorie. M-am lăsat de fumat și…”

În egală măsură, artistul a precizat că cenușa sa se flă în camera soției sale, care depune eforturi mari pentru a-și continua viața: „Adriana este foarte bine. Și ea, ca noi toți, face eforturi susținute de a-și duce viața mai departe”.

Sursa foto: Facebook

Citște și: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, mărturisiri dureroase înainte de parastasul de 6 luni:”Este cumplit, nu pot să cred că el nu mai există. L-am visat de cinci ori”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton