Connect-R, despre viața de după divorțul de Misha: "Panică, teamă, anxietate. N-am mai fost nici artistul și nici omul, ci doar servitorul"

 Cica Cristina
.

Connect-R a făcut dezvăluiri surprinzătoare și emoționante după divorțul de Misha. Artistul a menționat că s-a luptat multă vreme cu panica, teama și anxietatea!

Connect-r-1Connect-r-1

Connect-R s-a luptat mult timp cu o întrebare care nu i-a dat pace, în legătură cu propria persoană. A vrut să se descopere pe sine, timp în care a dus o luptă destul de dificilă cu el însuși. S-a luptat cu sentimente contradictorii, în special în ceea ce privește divorțul și statutul de tată.

Citește și: Andreea Bălan, dublă lovitură pentru George Burcea. Artista vrea divorț la tribunal și custodie exclusivă a fetițelor:'Nu renunță la nimic'. Ce se va întâmpla cu bunurile familiei

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: „ești artistul sau ești omul?”. Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul, dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tineretea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: „nu dom’le, eu sunt Omul!”. Dar în viziunea mea omul era = Eu însurat, Eu tată, Eu cel ce a reușit în viață, Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!?

Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Citește și: Iulia Vântur, despre lupta cu pandemia de coronavirus, din India:„Ne-am izolat complet, în mijlocul „junglei, nimeni nu intră, nimeni nu pleacă'. Cum arată o zi din viața ei, în plină carantină / INTERVIU

Connect-R: „Eram obsedat de mine”

Pe anevoiosul drum parcurs, Connect-R și-a dat seama că se identifica mult prea mult cu ceea ce credeau ceilalți. Însă, a realizat într-o zi că stresul se diminuase considerabil în momentul în care a renunțat să se mai gândească la el și a început să pună preț pe problemele cu care se confruntau cei din jur.

„Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a seri, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului (fosta soție), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn mi-am dat seama că ziua trecuse fara nici un stres, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!”, a mai precizat cântărețul.

Citește și: Ioana Ginghină, în autoizolare cu fiica sa și cu iubitul. Cum merge noua relație: 'Am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile' / INTERVIU

În final, după toate această perioadă de reflecție, el a ajuns la concluzia că singurul lucru care nu îți poate fi luat nu are legătură cu situația financiară sau modul în care te îmbraci, ci cu faptele bune pe care le poți face pentru ceilalți.

„So … Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social, dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: „Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt” și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! „-Dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine.' Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR”, a conchis Connect-R.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Olimpia Melinte, actrița din VLAD, a făcut transformări majore în casă, din cauza pandemiei:'Holul este invadat de produse dezinfectante, trecem ca printr-un detector de viruși'/ INTERVIU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton