Mihai Onicaș de la Survivor, la tribunal cu fostul soț al iubitei sale, din cauza unor fotografii postate pe Instagram: "E un proces cu tentă răutăcioasă"

 Cica Cristina
.

Mihai Onicaș de la Survivor și iubita lui sunt în scandal cu fostul soț al femeii, iar totul a pornit de la fotografiile postate pe Instagram! Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Probleme pentru Mihai Onicaș din tabăra Faimoșilor de la Survivor și partenera lui, Ștefania Sîrca, care au ajuns în fața instanței cu fostul soț al femeii, avocatul Horea C. din Cluj. Judecătorul a decis că celor doi nu le mai este permis să posteze fotografii cu micuții femeii!

Fostul soț al Ștefaniei a intentat un proces anul trecut împotriva cuplului prin care solicită instanței 'obligarea pârâților de a nu mai posta și distribui imagini, fotografii, video-uri cu minoriele pe Facebook/Instagram sau alte site-uri de socializare, obligarea pârâților de a șterge toate fotografiile în care apar minorele, pe Facebook/Instagram sau alte site-uri de socializare, obligarea pârâților la plata cheltuielilor de judecată ocazionate de prezentul proces'.

Citește și: Gerard Butler este din nou singur!S-a despărțit de iubită, după 6 ani și jumătate de relație

'Este de domeniul evidenței că având în vedere vârsta fragedă a minorelor, acestea nu își pot exprima un consimțământ valabil în ceea ce privește diseminarea publică a imaginilor în care ele sunt surprinse. În calitate de reprezentant legal al acestora, văzând distribuiri ale fotografiilor minorelor și fiind atenționat și de către persoane din anturajul său cu privire la conduita pârâților, le-a atras atenția pârâților și le-a solicitat să se abțină de la a posta/distribui pe rețele de socializare imagini cu copiii și de a șterge imaginile deja publicate, însă aceștia au refuzat', se mai arată în solicitarea fostului soț al actualei partenere a Faimosului.

Citește și: Elena Ionescu a semnat cu Antena 1.La ce emisiune va putea fi văzută artista

Ștefania Sîrca și Horea C. au divorțat în 2016, după un mariaj de 4 ani. Fetițele lor au rămas în grija mamei, urmând ca autoritatea părintească să se exercite în comun de către ambii părinți.

Totul s-a declanșat de când Ștefania și Mihai formează un cuplu

Pentru a se apăra, Ștefania a ținut să clarifice că fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare sunt realizate numai la evenimente importante, pe care și-a dorit să le împărtășească și apropiaților. În plus, poze cu fetele ar mai apărea chiar și pe contul nașilor sau a grădiniței unde merg.

Citește și: Nici ei nu-i vine să creadă când se uită în oglindă! Oana Roman se mândrește cu noua siluetă după ce a slăbit considerabil:'N-am făcut operație'

'Aceste aspecte vin să evoce faptul că reclamantul a inițiat acest demers procesual dintr-o ambiție pur personală și din orgoliu, raportat la pretinsa conduită ilicită a pârâților. În plus, doar pârâta a publicat fotografii cu fetele, nu și pârâtul…Consider că, de fapt, adevăratul motiv deranjant pentru reclamant, care a avut rolul unui declanșator pentru acest dezacord nejustificat al său, s-a ivit odată cu începutul relatiei dintre pârâți', s-a scris în apărarea Ștefaniei.

Cu toate acestea, fostul soț al Ștefaniei a câștigat procesul, astfel că acum nici ea, nici iubitul ei nu mai au voie să publice fotografii cu fetele fără acordul explicit al tatălui, urmând ca fiecare parte să suporte propriile cheltuieli de judecată, notează clujust.ro.

Citește și: S-a aflat cine este concurentul-surpriză de la Ferma – orășeni versus săteni.Ce rol va juca în competiție

'Procedând la analizarea condițiilor mai sus enunțate, instanța reține că ingerința este legitimă și justificată, apărând dreptul de exercitare a autorității părintești al reclamantului, este justificată, întrucât are ca scop protejarea intereselor minorelor și este necesară într-o societate democratică, deoarece autoritatea părintească comună a fost instituită tocmai pentru a 'educa' părinții să pună înaintea propriilor dorințe și interese ori sentimente interesul superior al minorilor. Așadar, cererea reclamantului ca pârâții să fie obligați de a nu mai posta/distribui imagini, fotografii, video-uri cu minorele C. O. și C. A, pe facebook/instagram sau alte site-uri de socializare, cel puțin nu fără consimțământul tatălui, până la vârsta la care minorele dobândesc capacitatea de exercițiu, este întemeiată, considerent pentru care instanța o va admite', se arată în decizia instanței.

Reacția lui Mihai Onicaș: „Ne gândim serios să deschidem și noi un proces

Mihai Onicaș a dezvăluit că problemele au început de când el și Ștefania formează un cuplu.

'E un proces acționat cu tentă răutăcioasă și eu consider că vine dintr-o atitudine posesivă pe care el o are față de Ștefania. Fotografii cu fetele au postat și bunicii, nașa sau chiar grădinița la care ele merg vara, însă doar împotriva noastră s-a indreptat acțiunea lui.

Citește și: Mesajul emoționant al mamei băiețelului care a murit sfâșiat de câini.Ionuț Anghel ar fi împlinit 11 ani

După divorț, Ștefania a mai postat fotografii cu fetele și în 2017 și în 2018. Apoi am fost în vacanță cu ea și cu fetele în Turcia, iar după acest concediu a apărut și acest proces. Probabil pentru că apăream și eu în poze. El spune că fetele ar fi în pericol pentru că apar în fotografii pe conturile de socializare, ceea ce este absurd.

Ar fi multe lucruri de spus despre atitudinea pe care acest om a avut-o față de Ștefania după divorț, dar și față de mine, dar nu este cazul să vorbesc despre asta, cel puțin nu momentan.

Ne gândim serios să deschidem și noi un proces pentru stabilirea unui program fix de vizitare a fetelor și pentru plata la timp a pensiei alimentare', a spus Faimosul pentru WOWbiz.ro.

Mihai-Onicas-1Mihai-Onicas-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton