Lili Reinhart și Cole Sprouse s-au despărțit! Actorii aveau o relație de 3 ani

 Cica Cristina
.

O nouă despărțire la Hollywood! Lili Reinhert și Cole Sprouse s-au despărțit după 3 ani. Actorul a confirmat zvonurile care circulau de câteva luni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce de câteva luni circulă zvonurile că cei doi ar fi pus capăt relației, actorul Cole Sprouse a confirmat separarea de iubita sa.

Apropiații s-ar fi așteptat să facă pasul cel mare după 3 ani împreună: însă, în loc să-și oficializeze relația cei doi și-au anunțat despărțirea.

Separarea ar fi survenit încă din luna martie, după ce inițial se hotărâseră să meargă pe drumuri separate încă de la începutul anului.

Citește și: Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a făcut o schimbare radicală de look:„Niciodată nu am avut părul atât de scurt'

„Eu și Lili ne-am separat inițial în ianuarie în acest an și ne-am decis asupra unei despărțiri permanente în martie. Ce experiență incredibilă am trăit, mereu m-am simțit norocos pentru că am avut șansa de a mă îndrăgosti.

Îi doresc dragoste și fericire în timp ce merge mai departe. Atât am de spus despre asta, tot ce mai auziți nu contează.', a transmis actorul pe Instagram.

Citește și: Însărcinată în 6 luni, Ada Condeescu și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă.Actrița va fi mamă pentru a doua oară

După declarația sa, cei doi au rămas în relații bune după despărțire.

În plus, actorul a ținut să îți arate sprijinul pentru fosta iubită: „Apropo, noul ei film va fi lansat în curând! Sunt sigur că este la fel de incredibilă în el la fel cum este în orice face. Vă mulțumesc.'

Lili Rainhart, în depresie în ultima perioadă

Lili Rainhart nu s-a simțit prea bine în ultima perioada, vedeta luptându-se cu depresia, cu toate că a ținut să menționeze că aceasta nu asurevnit din cauza despărțirii: „Ultimele luni au fost cele mai emoționante din întreaga mea viață, iar terapeutul meu mi-a spus: ‚Corpul tău resimte pierderea dragostei. Erai obișnuită să ai acest schimb de substanțe chimice ce îți ofereau fericire cu persoana cu care ești. În anumite momente ale vieții mele, am renunțat la mândrie și spuneam: ‚Iubește-mă. Te rog îndepărtează durerea pentru o zi, o secundă, o oră, ca să pot să simt din nou', a declarat actrița pentru Refinery29, conform verdict.ro.

Citește și: Elena Ionescu a semnat cu Antena 1.La ce emisiune va putea fi văzută artista

Apoi, a ținut să lămurească faptul că citatele din ultimele interviu nu erau despre despărțire, ci despre stările prin care a trecut în ultimele luni.

„M-am săturat ca oamenii să îmi scoată vorbele din context și să facă propria poveste pentru clickbait. Nu o să vorbesc deschis despre ceva așa personal ca o despărțire.', a adăugat ea revoltată.

Costume Institute Benefit Gala 2018Costume Institute Benefit Gala 2018

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton