Mihai Mitoșeru rupe tăcerea despre adevăratul motiv al despărțirii de Noemi: ”Cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”

 Oana Popoiag
.

Mihai Mitoșeru încearcă să își revină după separarea de soția sa, Noemi, care i-a fost alături 13 ani. Prezent la VIVA! Influencers Party, prezentatorul a făcut noi dezvăluiri despre motivele care au dus la despărțire, dar și despre momentul în care au început problemele.

Vestea că Mihai Mitoșeru a pus punct poveștii de dragoste cu soția sa, Noemi, cea care i-a fost alături 13 ani, a luat prin surprindere pe toată lumea. După ce prezentatorul a postat pe Facebook un mesaj în care dă anumite detalii despre separarea lor, a făcut noi dezvăluiri la VIVA! Influencers Party.

Mihai Mitoșeru: când au început problemele cu Noemi și de la ce a plecat totul

Prezent la evenimentul nostru, la mai bine de o săptămână de la anuțarea separării de Noemi, Mihai Mitoșeru ne-a povestit cum au degenerat lucrurile și care crede că a fost adevăratul motiv al despărțirii, un deznodământ la care nici măcar el nu se aștepta.

'13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole…asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț', ne-a dezvăluit Mitoșeru.

În interviul pe care ni l-a acordat, prezentatorul a vorbit și despre planurile de a avea copii cu soția sa, întrerupte de decizia acesteia de a-și face implant mamar.

Cele mai mari nume din online la VIVA! Influencers Party

Vedete, bloggeri, vloggeri și jurnaliști iau parte la VIVA! Influencers Party, eveniment care aduce laolaltă cele mai puternice nume din online. Oricât de controversat a devenit poate termenul de ‘influencer’, invitații la petrecerea organizată de VIVA! au lăsat la intrare orice gând negativ, au făcut fotografii la frumoasele cornere pregătite de partenerii noștri, au socializat și au admirat ținutele vedetelor, alese conform dress code-ului de anul acesta, ‘print forever’.

Mulțumim partenerilor noștri, glo și ParkLake.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Vinurilor The Iconic Estate, lichiorului premium SABER Elyzia, ginului Hendricks prin Alexandrion Group,  NESCAFÉ Dolce Gusto, Donut Studio, Flori de Lux, Otto Stories, Music Gear si Print Design.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton