Kamara și fiul său, Leon, cel mai emoționant moment la VIVA! Influencers Party. Au cântat împreună în franceză

 Oana Popoiag
.

Kamara și fiul său, Leon, ne-au oferit unul din cele mai emoționante momente din istoria VIVA!. Invitați la VIVA! Influencers Party, cei doi au oferit un mic recital, iar Leon a ținut să ne spună câteva cuvinte. Băiețelul de cinci ani a suferit recent cea de-a cincea intervenție pentru a trata afecțiunea de care suferă.

Kamara și fiul său de cinci ani, Leon, au fost cei mai simpatici invitați de la VIVA! Influencers Party. Artistul ne-a dat noi informații despre starea de sănătate a fiului său, care se simte din ce în ce mai bine, și împreună, cei doi ne-au oferit un mic recital.

Kamara, noi detalii despre starea de sănătate a fiului său. Leon  va suferi a șasea intervenție

Leon a fost diagnosticat cu tripareză spastică și a început tratamentul cu celule stem, la un spital din Turcia, până în prezent având cinci intervenții. Kamara ne-a dat detalii despre starea de sănătate a fiului său, specificând ce intervenții urmează să mai aibă loc.

'Leon e bine, a fost la a cincea intervenție, e mult mai bine și din punct de vedere cognitiv, o să mergem și la a șasea intervenție, acum, pe 22 sept. Apoi urmează să vedem ce facem și în Spania cu acea miofibrotonie. El a crescut foarte mult cognitiv, urmează să ne vedm ce se poate face și cu alungirea de mușchi. Aștia sunt pașii', ne-a declarat Kamara.

La cinci ani, în loc să se joace și să alerge fericit ca orice copil de vârsta sa, Leon mișcă și folosește doar un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Din cauza afecțiunii sale și a faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon nu merge nici măcar de-a bușilea.

Cele mai mari nume din online la VIVA! Influencers Party

Vedete, bloggeri, vloggeri și jurnaliști iau parte la VIVA! Influencers Party, eveniment care aduce laolaltă cele mai puternice nume din online. Oricât de controversat a devenit poate termenul de 'influencer', invitații la petrecerea organizată de VIVA! au lăsat la intrare orice gând negativ, au făcut fotografii la frumoasele cornere pregătite de partenerii noștri, au socializat și au admirat ținutele vedetelor, alese conform dress code-ului de anul acesta, 'print forever'.

Mulțumim partenerilor noștri, glo și ParkLake.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și:

Vinurilor The Iconic Estate, lichiorului premium SABER Elyzia, ginului Hendrick’s prin Alexandrion Group,  NESCAFÉ Dolce Gusto, Donut Studio, Flori de Lux, Otto Stories, Music Gear si Print Design.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton