Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

La mai bine de doi ani de la divorțul de Noemi, Mihai Mitoșeru face declarații neașteptate. Simpaticul prezentator de la Kanal D ne-a vorbit despre relația cu Noemi, greșelile pe care le-a făcut în mariaj și a spus dechis care au fost motivele care au dus, într-un final, la divorț. Susține că nu mai speră la o împăcare cu fosta soție, în ciuda faptului că încă se iubesc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai, sunt mai bine de doi ani de când ne-am întâlnit față în față și pentru noi toți s-au schimbat multe de atunci. Cum a fost pentru tine această perioadă?

Ultimii doi ani au fost cei mai grei din ultimii 15 ani. Mi s-au întâmplat toate: am divorțat, am fost cu mama prin spitale un an de zile, a trecut printr-o operație pe creier, a fost bine, a fost rău, acum, Slavă Domnului!, este bine. Nu am mai fost la nunți și nici la alte evenimente, pentru că nu s-au putut organiza. Am stat acasă, am avut o perioadă foarte proastă. Dar lucrurile s-au schimbat, acum sunt într-o fază bună, mă simt minunat la „Teo Show, alături de acești oameni absolut minunați, Teo și Bella Santiago.

Mihai-Mitoseru-1Mihai-Mitoseru-1

Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi

Dacă tot am adus vorba la început despre pandemie, aș vrea să detaliem puțin, pentru că, așa cum spuneai, s-au schimbat multe în viața ta în acești doi ani… Mă refer, mai întâi, la divorțul de Noemi. Știu că a curs multă cerneală pe tema asta, dar m-au intrigat cuvintele tale: „Am divorțat că am fost fraier. De ce ai/ați renunțat, de fapt, la o relație de 14 ani?

Am declarat asta, am fost fraier că am divorțat, poate trebuia să procedez altfel, să încerc să salvez relația. Când am divorțat, nu credeam că am greșit cu nimic. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că e obosită, nervoasă. După ce a murit tatăl ei, s-au schimbat multe, nu ne-am mai căsătorit religios, și ea, fără să-și dea seama, a dat tot răul pe mine și nu mi-a mai convenit. Niciunul nu a știut să gestioneze situația. Cu mintea de acum, dacă m-aș întoarce în timp, aș face lucrurile altfel. În primul rând, nu aș mai divorța.

Citește și: De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi:„Am făcut multe greșeli. Am fost fraier'

Citește și: Noemi și Mihai Mitoșeru, împreună la un an și jumătate de la divorț:”Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar…”

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…'

Mihai Mitoșeru: „Sunt multe lucruri pe care nu le-aș mai repeta'

Ai mărturisit că ai făcut multe greșeli pe parcursul relației cu soția ta. Care sunt lucrurile pentru care te consideri cel mai vinovat?

Sunt vinovat pentru că, la un moment dat, poate ne-am plafonat, și eu, fiind mai matur, trebuia să fac ceva. În momentul în care ea se purta mai urât cu mine, poate nu trebuia să reacționez la fel de urât sau poate mai urât. Sunt multe lucruri pe care nu le-aș mai repeta.

Mihai Mitoșeru: „Noi am fugit amândoi de un copil'

Știu că, la un moment dat, îți doreai foarte mult un copil, dar Noemi nu era pregătită pentru asta. În ce măsură a afectat acest lucru relația de cuplu?

Am spus acest lucru la nervi și mi-am cerut scuze și public, și ei. Nu a fost așa. Noi am fugit amândoi de un copil, am văzut cât de greu este și am tot amânat momentul. Îmi pare rău că am făcut asta, dar nu e timpul trecut. Însă nu a fost niciun moment în care eu să îmi fi dorit un copil și ea nu a vrut. A fost o decizie a amândurora. Îmi cer încă o dată scuze dacă s-a înțeles greșit ce am spus atunci! Am încercat la un moment dat, am făcut și analizele, care au fost bune, dar nu a fost să fie.

Mihai Mitoșeru nu mai speră la o împăcare cu Noemi

Sincer, acum mai speri într-o împăcare cu Noemi? Dacă s-ar întâmpla, ce ai schimba în relația voastră?

Au trecut mai mult de doi ani, nu prea mai sper acest lucru. După atâta timp, am înțeles și acceptat greșelile, am încercat să îi arăt că m-am schimbat, nu mai am ce să fac. Noi încă ne mai iubim, însă nu există cale de împăcare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton