Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce s-a mutat cu Monica din vila de la Izvorani: „Ea se simțea...”

 Oana Pantazi
.

Irinel Columbeanu continuă seria dezvăluirilor despre viața sa personală în „Chintesența”, cel de-al treilea volum al cărții sale, carte în care vorbește atât despre mutarea de la Izvorani și motivele pentru care a făcut această alegere, cât și despre relația cu fosta sa iubită, Oana.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Viața l-a adus, practic, în sapă de lemn, pe Irinel Columbeanu și, cu toate acestea, omul de afaceri a reușit să se ridice din nou – curând va lansa cel de-al treila volum al cărții sale, în care povestește pe larg despre viața sa, despre plecarea din vila de la Izvorani, dar și despre povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Oana, tânăra care i-a fost alături după despărțirea de Monica Gabor.

Irinel-Columbeanu-5-2Irinel-Columbeanu-5-2

De ce s-a mutat Irinel Columbeanu în vila de la Izvorani

Vila de la Izvorani, locul unde Irinel Columbeanu a stat în ultimii ani, este extrem de cunoscută publicului larg, care a avut ocazia să o vadă și în reality show-ul ai căror protagoniști au fost Irinel și Monica pe vremuri. S-a scris, în 2012, că omul de afaceri a pierdut faimoasa vilă din cauza unei datorii uriașe pe care nu a reușit să o plătească, dar și apartamentele din Piața Victoriei și mașinile de lux, fostul milionar ajungând să trăiască efectiv ca un om de rând, chiriaș într-un apartament de două camere din Colentina. Mai mult, vila din Izvorani, evaluată la 4 milioane de euro, a ars în luna noiembrie a anului 2020.

În cartea pe care urmează să o publice în luna iunie, omul de afaceri povestește că a luat decizia de a se muta de acolo, împreună cu iubita sa, înainte de a fi executat silit. Iată care sunt motivele care l-au determinat să ia această decizie.

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că din cauza distanței nu avea nicio prietenă', dezvăluie Irinel Columbeanu, citat de playtech.ro.

Citește și: Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor: „Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva’:„Efectiv, parcă e sora voastră!’ 

Citește și: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, detalii de culise din noul sezon Te cunosc de undeva:„O să vă rămână întipărit în creieraș’

Citește și: De ce a refuzat actorul Adrian Titieni roluri de-a lungul carierei: „Îmi respect profesia și se mai întâmplă ca…'/ EXCLUSIV

De asemenea, omul de afaceri a mai mărturisit că, la plecare, și-a luat de acolo valizele de firmă, care urmau să-i fie de folos ulterior.

„Din casa de la Izvorani am luat numeroasele valize știind că urmau și alte mutări cărora am putut intui la acea vreme că ne-ar fi fost mai mult ca sigur necesare. Am lăsat multe haine de iarnă, costume, pantofi, mizând la acea vreme pe faptul că nu o să îmi facă imediat ulterior trebuință', a mai spus el pentru sursa citată.

Dezvăluiri despre fosta iubită cu 40 de ani mai tânără

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu au format multă vreme un cuplu, în ciuda faptului că mulți nu credeau că relația va rezista din pricina diferenței de 40 de ani vârstă între ei. Deși i-a fost multă vreme alături, inclusiv după ce și-a pierdut averea, Oana s-a despărțit în cele din urmă de Irinel Columbeanu. Acesta însă amintește în carte momente emoționante din viața lor de cuplu.

„Petreceau din ce în ce mai multe nopți în București, în apartamentul de pe Calea Victoriei. În decembrie se și certară, adică ea cu el, vru să plece de tot la mama ei, la Brașov, dar el nu o lăsă și îi propuse, în schimb, să se mute amândoi la apartament, după Revelion.

Fu ultimul petrecut acolo. Până să fie remediat, frigul de acolo pe el îl doborî la pat, fu foarte impresionat de câtă grijă ea avu de el până îl puse pe picioare. Când altădată el aproape că nu mai putea păși, ea ținu să-l însoțească la medic și să-l aștepte, chiar  neprimită în cabinet.

Ili nu știa ce să mai creadă (…). Lui Ili îi plăcea să o privească atunci când își punea la geam bărbia-n palme și admira cu încântare ca de copil de la înălțime luminile orașului', mai scrie Irinel Columbeanu în „Chintesența', conform Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton