Mihai Albu a creat prima pereche de pantofi prevăzuți cu mască de protecție. La ce preț ajung încălțările anti COVID-19

 Oana Popoiag
.

Mihai Albu a devenit cunoscut ca designer de pantofi încă din 1995. În cei peste 20 de ani de carieră, acesta a creat tot felul de încălțări neașteptate, însă de data aceasta s-a întrecut pe sine. Creatorul a realizat o pereche de pantofi sport prevăzuți cu mască de protecție anti coronavirus.

Mihai Albu a început să creeze pantofi încă de la începutul anilor ’90, ajungând cu timpul unul dintre cei mai apreciați designeri, dar și unul dintre cei mai vizionari. În cei peste 20 de ani de carieră, fostul soț al Iuliei Albu a realizat modele atipice, inventive și neașteptate, însă de data aceasta s-a întrecut pe sine.

Mihai Albu, creație spectaculoasă în plină pandemie de coronavirus

Designerul a prezentat pe Facebook cea mai recentă creație a sa: o pereche de pantofi sport, prevăzuți cu mască de protecție anti COVID-19.

'Pantofii mei sMIKArs sunt antiCOVID, deși sunteți în siguranță cu ei', a scris Mihai Albu în dreptul imaginii unde-și prezintă cea mai recentă creație.

Modelul respectiv de pantofi, fără masca de protecție, unul popular pe site-ul designerului, costă în jur de 600 de lei. Dacă adăugăm și masca de protecție, suma cu siguranță ar crește considerabil, să nu uităm că măștile sunt o resursă rară în România la ora aceasta.

Mihai Albu pantofiMihai Albu pantofi

Foto: Facebook

Citește și: Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express. Bruneta a avut o reacție savuroasă: „Nu, nu… nu cred!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton