Mesajul transmis de Gabriela Cristea, după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus: "Trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugăm câteva noi care ne înspăimântă"

 Cica Cristina
.

Gabriela Cristea a transmis un mesaj pe rețelele de sociazare, după ce Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a anunțat pe Instagram, cu lacrimi în ochi, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Vedeta a povestit că a rămas fără gust și fără miros și a povestit detaliat, de pe patul de spital cum s-a întâmplat totul: „Am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult și că m-a făcut și căldura să mă simt așa. Ulterior am simțit că îmi pierd din puteri și am luat decizia să merg să mă odihnesc. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat, a povestit ea.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?Anunțul a fost făcut după ce prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost la ecografie

La scurt timp de la anunțul că a contractat virusul ucigaș, Gabriela Cristea a ținut să scrie un mesaj pe rețelele de socializare și să-i transmită prietenei sale urări de bine.

Citește și: Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu, înainte de a primi rezultatul pozitiv al testului COVID-19:„M-am simțit extrem de rău, din cauza efectelor pe care…'

Gabriela Cristea: „Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale”

Gabriela Cristea i-a urat sănătate Adelinei Pestrițu, îndemnând oamenii să poarte mască, pentru a se proteja pe ei, dar și pe cei din jur.

„Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, că să ne arunce iar în ghearele abisului. Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugăm câteva noi care ne înspăimântă doar pentru nu știam că suntem capabili de ele.

Citește și: Adelina Pestrițu, declarații de pe patul de spital, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. De la cine a luat virusul:'Am purtat mască, m-am dezinfectat și devenisem obsedată de spălatul pe mâini'

Îl invocăm pe Dumnezeu de parcă e un personaj de film cu super eroi, când soluția eate de fapt la îndemână noastră; POARTĂ MASCA. Masca mea te protejaza pe ține, masca ta mă protejaza pe mine. Adelina Pestrițu, sănătate multă!„, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela-Cristea-1Gabriela-Cristea-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton