Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Zanni, înainte de individualele de la Survivor

 Mirea Roxana
.

Zanni este unul dintre cei mai iubiți concurent de la Survivor. Dovada acestui lucru este și faptul că a fost desemnat favoritul publicului în nenumărate rânduri. Printre cei mai mari susținători ai Faimosului se numără Alex Velea și Antonia. Artista i-a transmis un mesaj emoționant lui Zanni, înainte de a începe individualele la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni este unul dintre cei mai puternici și iubiți concurenți de la Survivor. Printre cei care îl susțin necondiționat pe Faimos se numără și Alex Velea și Antonia. De-a lungul emisiunii, cei doi artiști i-au transmis numeroase mesaje de susținere și își doresc din suflet ca acesta să câștige competiția din Republica Dominicană pentru a reuși să își îndeplinească visul.

a1a1

Înainte de a începe individualele la Survivor România, Antonia i-a transmis un nou mesaj de susținere lui Zanni. Aceasta l-a numit pe Faimos „băiatul nostru'.

„Zannidache, hai, băiatul nostru!', a scris cântăreața pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor:'Alături de familia mea'

Citește și: Survivor 2021.Ce înseamnă jocurile individuale

Citește și: Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare:„Prințesa și zeița'

Citește și: Carmen Tănase, în șoc după moartea lui Florin Condurățeanu:„Îi datorez viața mamei mele'

Antonia și Alex Velea îl susțin pe Zanni la Survivor

Pe Alex Velea și pe Zanni îi leagă mai mult decât o simplă colaborare profesională. Povestea emoționantă a Faimosului de la Survivor, care a copilărit la orfelinat în condiții greu de descris, a impresionat o țară întreagă, la fel și ambțiția sa de a reuși în viață. Cel care i-a dat o mână de ajutor lui Zanni încă de la început este Alex Velea, care l-a primit și în familia sa muzicală, dar și în familia proprie. Alex Velea este foarte mândru de Zanni că a reușit să ajungă atât de departe în cadrul competiției Survivor România, difuzată de Kanal D.

E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia… El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și… la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău’, a declarat Alex Velea, despre Zanni de la Survivor.

Câte eliminări se vor mai face la Survivor

De la începerea jocurilor individuale, la Survivor România 2021 vor mai avea loc două eliminări, iar în ultima rundă vor concura cei patru finaliști. Aceștia vor trebui să ducă probele la bun sfârșit chiar dacă nu se vor mai face eliminări.

Câștigătorul Survivor România 2021 va fi ales tot de public. Cel care va obține cele mai multe voturi va pleca acasă cu un trofeu și cu 50.000 de euro. Marea Finală Survivor România 2021, cea care va da caștigătorul mult râvnitului trofeu și al premiului de 50.000 de Euro, va putea fi urmarită pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!În prima parte a emisiunii vor fi difuzate momentele din Republica Dominicană, iar cea de-a două parte va fi live din studiourile Kanal D.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton