Sebastian Chițoșcă, noi acuzații la adresa Elenei de la Survivor: „Cine împărțea hrana îi dădea ei mai mult”

 Mirea Roxana
.

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România. După ce a ieșit din competiție, acesta a făcut mai multe dezvăluiri despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre strategiile din echipa Faimoșilor și despre relația pe care a avut-o, de fapt, cu Elena Marin și Maria.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La Survivor România, s-au format două tabere: cea a băieților și cea a fetelor. În ultima perioadă, Maria și Elena s-au apropiat una de cealaltă și au declarat la Survivor că ele consideră că băieții au o strategie împotriva lor. După ce a fost eliminat din Competiție, Sebastian Chitoșcă a vorbit și despre acest conflict dintre băieți și fete.

z2-11z2-11

Sebastian Chitoșcă a mărturisit că el și ceilalți băieți au încercat să lase de la ei pentru a încerca să se înțeleagă mai bine cu fetele. Acesta a spus că cine împărțea mâncarea, îi lăsa Elenei mai mult pentru a nu începe vreo discuție.

Citește și: Sebastian, surprins că a fost nominalizat de „fratele” Zanni, la Survivor:„Mi-a spus că n-o să mă voteze'

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor:„Îmi vine să plâng de nervi'

Citește și: Ce spune Ella despre împăcarea cu Jador:„M-a mai căutat, poate…'

Citește și: Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soție, cu ocazia zilei de naștere:„Ești mai frumoasă ca oricând'

Sebastian: „Elena primea mai multă hrană”

Sebastian a mai mărturisit că, la un moment dat, tensiunile dintre fete și băieți începuseră să se amelioreze, doar că, pe ultima sută de metri, ei au ales să spună ceea ce îi deranjează. „De multe ori, fara nicio gluma, cine impartea hrana ii dadea Elenei putin mai mult ca să nu creăm o discutie.

Atunci cand cineva crede ca ai ceva cu el, si daca are mai mult in cana, crede că are mai putin. Discutam ca doi oameni si apoi isi activa modul drama, un mod care nu intelegeam de unde vine. Am inceput sa ne dam seama de felul ei de a fi si am lăsat de la noi. La un moment dat era totul bine, dar pe ultima suta de metri ne-am arătat și ne-am spus iar supărările.

Noi ni le spuneam foarte frumos si deodata discutia degenera foarte mult si nu aveai cum sa discuti altfel pentru ca te aducea intr-o stare in care totul era amplificat„, a dezvăluit Sebastian Chitoșcă, de la Survivor, pentru wowbiz.ro.

Sebastian, despre Maria și Elena de la Survivor

Sebastian Chitoșcă a mai spus că el și băieții au încercat să poarte discuții la Survivor atât cu Maria, cât și cu Elena. În plus, acesta a mai afirmat că el nu a auzit-o pe Elena să spună vreodată că a greșit, ci doar îi acuza pe ceilalți că nu spun adevărul.

Noi mereu am incercat, cand am avut o discutie cu oricare, stiam ca nu trebuie să ridicăm tonul putin mai sus. Noi ridicam tonul după 15-20 de minute de discutie. Eu nu am auzit-o pe Elena să spună că a greșit și ea puțin, ea doar spunea „minți'. Nu pot să știu ce era în sufletul lor (n.r.- al Elenei și al Mariei), dacă au luat calea asta a dramei, dar a recunoscut Maria că ar vrea să o ajute pe Elena, că i-ar mai lăsa puncte. Cât vezi doi oameni apropiați și unul spune că ar vrea să câștige celălalt competiția și să o ajute, să îi dea două puncte măcar…', a mai spus Sebastian, după eliminarea de la Survivor.

Sebastian: „Ele refuzau contactul cu noi'

În continuare, Sebastian a mai afirmat că Maria și Elena refuzau să ia contact cu băieții de la Survivor. Acesta a vorbit și despre momentul în care Zanni s-a dus să discute cu fetele, înainte de unul dintre meciuri.

În majoritatea timpului ele refuzau contactul cu noi. În ultima zi de competitie am avut si meci international. Am vorbit cu Zanni să mergem la fete, să fim uniți. S-a dus Zanni, oarecum să le ridice și lor vibe-ul, să le ridice starea de spirit, și apoi a început… Dacă venim să vorbim serios, e o problema, daca venim cu un vibe distractiv, e o problema. Noi prosti ca ne-am dus. (…) Fetele erau foarte bine in timpul liber, se comportau normal cand gateam, cand stateam impreuna. Apoi cand se gandeau ca ar putea parasi competitia, apăsau acceleratia. Noi doar ne-am spus argumentele. Dacă vorbeai cu Elena un subiect din 25 iunie, îi spuneai ce ai făcut, ea iti spunea ce ai făcut in 2 februarie„, a continuat Sebastian.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton