Melania și Donald Trump, ultimul Crăciun la Casa Albă. Ce ținută a ales Prima Doamnă

 Stamen Diana
.

Melania și Donald Trump au făcut ultima fotografie de Crăciun la Casa Albă. Iată ce ținută a ales Prima Doamnă de această dată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În fotografia de Crăciun, cuplul are zâmbetul pe buze, chiar dacă este ultima dată când se află la Casa Albă. La finalul mandatului, Melania și Donald Trump nu s-au mai fotografiat, ca de obicei, în salonul împodobit cu brazi, ci pe unul dintre holurile casei, pe scări, pe covorul roșu.

Melania și Donald Trump CrăciunMelania și Donald Trump Crăciun

'Crăciun fericit de la președintele Donald J. Trump și Prima Doamnă Melania Trump', a scris ea, menționând că fotografia a fost realizată pe 10 decembrie, în incinta Casei Albe, de către fotograful Andrea Hanks.

Donald Trump poartă un costum negru pe care l-a accesorizat cu tradiționalul papion negru. De asemenea, Melania Trump a optat pentru fotografia de Crăciun, pentru un costum negru, sacou și pantaloni, dar și o cămașă albă.

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor'. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare.Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley: „Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”

Unde vor locui Melania și Donald Trump, după ce se mută de la Casa Albă

Potrivit CNN, surse apropiate de Prima Doamnă au declarat că Melania Trump își pregătește mutarea înapoi în reședința familiei Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida. „Ea vrea doar să plece acasă.’, a declarat un apropiat al familiei pentru publicația menționată.

Mai multe publicații de peste Ocean au scris în ultimele zile că acesta pare să își renoveze casa din Florida, organizând apoi o ieșire dramatică din Casa Albă.

Melania, pe de altă parte, s-a concentrat asupra plecării sale și a trimis câteva bunuri către reședința din Palm Beach, scrie CNN, citat de verdict.ro. O sursă a mai declarat că fiul cuplului, Barron, în vârstă de 14 ani, își va încheia anul școlar în Florida.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton