Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe: "Începutul relației a fost destul de agitat"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

E de ajuns să privești fotografiile din acest articol și să-ți dai seama ce familie frumoasă formează Andreea și Alex Chipciu. Într-o lume în care mulți  tineri visează la distracții nebănuite și nu se gândesc la ziua de mâine, ei au un singur țel: o familie unită și o carieră promițătoare, care să le asigure un trai bun celor patru fetițe minunate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sărbătorile, pentru voi, cred că sunt minunate. Cum v-ați pregătit anul ăsta?

A&A: Mulțumim frumos! Sărbătorile de iarnă le petrecem în fiecare an în familie. Încă de la începutul lunii, fetele i-au făcut scrisori Moșului și numără nerăbdătoare zilele care au mai rămas până la venirea lui. Ne uităm împreună la filme tematice și ascultăm colinde, pentru a intra în atmosfera acestei luni de sărbătoare. De Crăciun, luăm masa alături de mamele noastre, bunicile și prietenii apropiați, desfacem cadourile și ne bucurăm de magia acestei zile sfinte. Sperăm să avem și zăpadă, pentru ca tabloul să fie complet.

Familia-Chipciu-1Familia-Chipciu-1

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete!Cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui și de ce s-au căsătorit după 25 de ani de relație

Citește și: Ce familie frumoasă are chef Sorin Bontea! Cine sunt adevărații „Chefi” din casa lui:are doi copii superbi!

Citește și: Pepe recunoaște că a fost gelos pe Raluca, dar e pregătit să meargă mai departe:„M-am resemnat'

Cum s-a pregătit familia Chipciu pentru sărbătorile de iarnă

Cine s-a ocupat de împodobirea bradului, de decorarea casei? Cum v-ați împărțit sarcinile?

Andreea: Anul acesta, bradul a fost împodobit de fetele mari, Medeea, Aria și Irene. Avem un brad roz cu bleu, așa cum și-au dorit, și le-am lăsat lor bucuria de a pune globurile. Decorarea casei a fost responsabilitatea mea, iar în ajutor mi-au venit mama și soacra. Împreună formăm o echipă minunată! Alex termină meciurile cu două zile înainte de Crăciun și va găsi totul gata când va ajunge acasă.

 Și… cine s-a ocupat de cadouri pentru fete? Ce vor primi de Moș Crăciun?

A&A: De cadourile Moșului se ocupă… Crăciunița. (râde) Medeea și Aria știu să citească și sunt convinsă că vor fi interesate să știe ce am răspuns noi în interviu. Ca în fiecare an, ele primesc ceea ce îi cer în scrisoare Moșului, și asta pentru că își doresc lucruri normale pentru vârsta lor. Jucăriile sunt preferatele lor, iar noi ne bucurăm și le îndemnăm să se joace cât mai mult.

Andreea și Alex Chipciu: „Nu ne-am fi imaginat că vom fi familia fericită”

Recunosc că nu mă pricep deloc la fotbal, dar am observat că mulți dintre fotbaliști sunt familiști convinși. Sunteți amândoi foarte tineri și jur că mi se pare fabuloasă povestea voastră. Așa că vă rog pe voi să ne povesiți, încă de la început… De cât timp sunteți împreună, cum v-ați cunoscut?

A&A: Ne-am văzut prima dată pe 1 ianuarie 2012, am început să vorbim după patru luni și ne-au trebuit încă vreo două luni ca să ne cunoaștem și să devenim un cuplu. Începutul relației a fost unul destul de agitat, eram foarte tineri, orgolioși și impulsivi. Dacă ne întrebai atunci, nu ne-am fi imaginat că, peste opt ani, vom fi familia fericită, cu patru fete, de astăzi. (râd)

Schimbarea s-a produs odată cu nașterea Medeei, ne-a maturizat și ne-a făcut să fim mai raționali în acțiuni. Și, de la an la an, respectul și încrederea au crescut și am devenit ceea ce suntem azi.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: arhiva personala, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton