Medicul Monica Pop, ultimele informații despre starea lui Mihai Constantinescu. Vești total neașteptate din spital!

 Oana Popoiag
.
Medicul Monica Pop, vești dspre starea de sănătate a lui Mihai ConstantinescuMedicul Monica Pop, vești dspre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

La trei luni de când a intrat în comă, Mihai Constantinescu încă nu și-a revenit. După ce au circulat numeroase știri contradictorii, celebrul medic Monica Pop vine cu ultimele informații, în urma vizitei pe care i-a făcut-o artistului la spital.

Mihai Constantinescu a intrat în comă în data de 13 mai, după ce a făcut un stop cardio-respirator și de atunci, în ciuda optimismului medicilor și apropiaților, nu s-a mai trezit. Cea care l-a găsit atunci în stare de inconștiență a fost soția sa, Simona Secrier, care a sunat la 112.

Ultimele informații despre starea lui Mihai Constantinescu: 'Este într-un real progres'

După ce zilele trecute s-a vehiculat că Mihai Constantinescu 'nu a mișcat un deget', conform surselor cancan.ro, iată că ultimele informații despre starea artistului sunt diametral opuse. Medicul Monica Pop l-a vizitat pe artist la spital și vine cu date optimiste.

'L-am vizitat vineri și este într-un real progres.Este fără doar și poate într-un real progres față de ceea ce am văzut în săptămânile trecute. Mihai Constantinescu este un om minunat, cu un suflet mare, a fost mereu un om empatic. Este un om deosebit, iar soția sa face niște efoturi disperate',a  precizat Monica Pop pentru Antena 3.

Mihai Costantinescu se luptă de zece ani cu probleme la inimă

Artistul de 73 de ani se luptă de foarte mult timp cu probleme la inimă. De altfel, în luna martie a ajuns la spital acuzând probleme de respirația și având tensiune oscilantă. Cântărețul a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani, diagnosticul său fiind de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton