Dani Oțil și iubita au plecat în vacanță. Gabriela Prisacariu a pozat sexy în Italia

 Stamen Diana
.

Suntem extrem de discreți când vine vorba despre relația lor și nu se afișează prea des împreună. Dani Oțil și iubita lui au plecat în vacanță în Italia, unde au parte de momente minunate.

Emisiunea 'Neatza cu Răzvan și Dani' este în vacanță, iar prezentatorul TV de la Antena 1 a profitat de timpul liber pe care îl are și a plecat într-o mult așteptată vacanță. Dani Oțil și Gabriela Prisacariu au plecat în Italia, unde au parte de cele mai frumoase clipe.

Noua iubita a lui Dani Oțil are un corp de invidiat și nu ezită nicio secundă să nu-l arate tuturor. Gabriela Prisacariu a pozat extrem de sexy, iar fotograful a fost chiar Dani Oțil. Blondina a pozat în costum de baie și arată foarte bine. Într-o fotografie, Gabriela Prisacariu a renunțat la sutien și și-a acoperit sânii cu o pălărie.

Dani Oțil ține legătura cu Mihaela Rădulescu

Imaginile cu Mihaela Rădulescu invitată la „Răzvan și Dani au făcut valuri pe Internet și la cafele și cam pe oriunde. Țineți legătura, vă scrieți pe WhatsApp, vă dați mesaje de Sărbători?

Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul.

FOTO: Instagram

Gabriela PrisacariuGabriela Prisacariu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton