Matilda Pascal Cojocărița are grave probleme financiare. A rămas și fără concerte, și fără afacere: "Eu cu ce mă întrețin?"

 Cica Cristina
.

Interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița are 62 de ani și a pus bazele unor firme, care s-au bucurat de succes. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a afectat și afacerile cântăreței și a povestit ce face în această perioadă și ce bani câștigă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pandemia de coronavirus a afectat multe afaceri și se pare că și firma de evenimente deținută de Matilda Pascal Cojocărița a avut de suferit. Artista a povestit că a li s-a vorbit de o recalificare, ceea ce este destul de greu la vârsta sa, spune solista.

Matilda-Pascal-Cojocarita-1Matilda-Pascal-Cojocarita-1

Matilda Pascal Cojocărița: „Ni s-a spus să ne recalificăm”

Celebra interpretă de muzică populară a spus din ce trăiește la momentul actual.

„Ni s-a spus să ne recalificăm. La vârsta asta este greu. Noroc că am mai avut și alte rezerve. Trăim cu 75% din salariu (șomaj tehnic) și pensie. Am firmă de evenimente. Angajatul meu primește șomaj tehnic, dar eu cu ce mă întrețin? Care-i salariul meu?

Nu am un venit pe firma respectivă și am făcut înscrieri pentru a primi ajutor, dar nu a venit. Probabil se dau tacit. Nici de la Credidam nu primim cine știe ce, deși noi am avut și pe pandemie filmări, dar și radiourile au mers și ne-au difuzat. Luăm câte 20 lei, 50 lei, 200 lei de la Credidam. Înainte primeam în jur de 35- 40 de milioane de lei vechi la fiecare jumătate de an sau la an, dar acum dacă primim în jur de 1.000 lei pe an!', a spus Matilda pentru Impact.ro.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri de nuntă! Ce-și reproșau în timpul relației:„Un defect care mă omoară'

Citește și: O mai ții minte pe Gianina Corondan?Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani

Citește și: Alessia susține că au fost emise două ordine de protecție împotriva fostului soț:„Fac terapie la psiholog'

Citește și: Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată.Cum se înțeleg acum

Matilda Pascal Cojocărița a închis covrigăria din Bistrița, pe timp de pandemie

De asemenea, Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei mai au și o covrigărie în Bistrița, însă pandemia i-a afectat și această afacere. Momentan a fost nevoită să o închidă și pe aceasta și să trimită angajații în șomaj tehnic.

'Avem 9 angajați și distribuim covrigi în peste 30 de unități din Bistrița. Afacerea e în curtea mea, o supraveghez din casă. Am o echipă foarte bună, foarte solidă, care nu necesită mare atenție', a mai povestit Matilda Pascal Cojocărița.

Ce face Matilda Pascal Cojocărița în pandemie

Având în vedere situația în care se regăsește, artista a decis să aloce timp treburilor casnice, în această perioadă grea.

'Am profitat de timp și am făcut ce a făcut ce a făcut toată lumea. Am făcut curățenie în beci, în pod, în casă. Nu mai știam de 15 ani ce am prin dulapuri. Toată vara am stat la mama mea, am avut probleme cu ea. A împlinit 88 de ani, pe 5 decembrie. Apoi am avut timp să-mi adun gândurile, așa, și cel mai mult cred, că am uitat să zâmbim„, a povestit ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton