Marius Manole, dezvăluiri neașteptate: "Toată viața am trăit pe datorie și am fost în prag de alcoolism"

 Cica Cristina
.

Marius Manole face dezvăluiri suprinzătoare în cadrul podcastului artistului Damian Drăghici. Actorul nu se ferește să recunoască faptul că este un om vicios și că are foarte multe datorii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marius Manole este invitat la podcastul lui Damian Drăghici în această săptămână. Actorul a atins subiecte sensibile precum fricile cu care se confruntă, relația cu părinții și ce s-a întâmplat în perioada copilăriei, precum și intenția pe care ar avea-o de a renunța la teatru.

Marius-Manole-1Marius-Manole-1

Marius Manole: „Nu moare nimeni dacă n-am ce mânca'

Mariu Manole a oferit detalii inedite din viața lui. A povestit că are multe datorii, fapt ce nu îl sperie deloc, însă, dat fiind că în același stil a cam trăit toată viața.

'Toată viața am trăit pe datorie, am trăit toată viața pe un caiet. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii. Asta e! Eu sunt și singur, nu am copii, nu moare nimeni dacă n-am ce mânca. Am datorii: la bancă, la aia, la aia. Mi-am cumpărat ce am vrut, am investit în ce am vrut, risc ce vreau. Până la urmă știi cum e, vorba aia: Cu frică sau fără frică, tot acolo ajungem! Bogați sau săraci', declară Marius Manole în Podcastul lui Damian Drăghici.

Marius Manole: „Sunt un om foarte vicios'

Marius Manole se deschide în fața lui Damian Drăghici și vorbește despre viciile sale. Actorul susține că este un om vicios, motiv pentru care nu a fost niciodată tentat să se apuce de droguri. Fumează și a dezvăluit că a fost în prag de alcoolism, dar a fost salvat la timp.

'Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Eu dacă mă apuc de droguri, mi-am vândut tot: casa, dinții, fața, tot. Mă lupt cu fumatul în continuare, cu alcoolul – eram în prag de alcoolism, noroc că m-a salvat cineva…', mai povestește Marius Manole.

Cea mai mare teamă a lui Marius Manole

Actorul nu s-a ferit nici să vorbească despre cea mai mare teamă a sa: aceea de a nu progresa.

'Cea mai mare frică a mea este frica de a nu progresa, asta mă omoară! Asta e menirea noastră aici, să creștem, noi ca oameni de aia venim aici, să creștem.', a mai spus Marius Manole.

Citește și: Marius Manole va juca în serialul VLAD. Primele declarații despre personajul pe care îl va interpreta:”Am descoperit că avem multe în comun”

Citește și: Marius Manole: 'Noi, actorii, suntem niște hiene care simțim unde e sângele adevărat' – INTERVIU EXCLUSIV

Citește și: Gafă la Survivor. Fanii au observat imediat:„Ana se înmulțește peste tot'

Citește și: Andreea Tonciu, probleme în căsnicie?„De patru ani nu mai dorm cu soţul meu'

Marius Manole, noul prezentator al emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde

Marius Manole este noul prezentator al emisiunii Întrebarea mesei rotunde pe PRO TV Plus. Show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și provocări.

Marius Manole preia ștafeta de la Alex Daragiu și ne așteaptă în fiecare miercuri, pe protvplus.ro, cu noi ediții și invitați neașteptați.

Încântat de noua provocare, Marius Manole admite ‘nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor’.

Gândindu-se la invitații pe care îi va avea, are o singură așteptare ‘să vină și să nu fugă în timpul emisiunii. Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă’.

Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius spune ‘nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună’.

Sursa foto: Facebook, PR, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton