Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte "Burlacul" și ce i s-a părut cel mai greu la filmări: "Mi-au garantat că..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

A fost unul dintre cei mai doriți burlaci din showbizul autohton, dar, de 14 ani, inima lui e ocupată… Și adoră viața de familist, care, spune el, nu se compară cu cea de celibatar. Tocmai de aceea, Răzvan Fodor este amfitrionul perfect al emisiunii „Burlacul (Antena 1), despre care ne-a povestit în exclusivitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Răzvan, simți că ai început 2021 cu dreptul?

Este o copilărie să crezi că așa cum începi îți va merge tot anul! Nu știu și, mai ales după anul pe care l-am avut, nu pot să îmi dau seama dacă am început cu dreptul sau cu stângul. Și, sigur, mai sunt și ani în care intri cu stângul și după prima lună îți merge bine tot anul sau, dimpotrivă, primele două luni ești cu dreptul și zici: „Vai, ce an bun voi avea! și apoi se năruie totul. Deci… e relativă treaba!

Razvan-Fodor-Burlacul-1Razvan-Fodor-Burlacul-1

De ce a acceptat Răzvan Fodor provocarea „Burlacul'

Anul trecut a fost unul foarte intens pentru tine, dar se pare că ți-ai făcut doar „încălzirea. Acum ai acceptat o nouă provocare – ești prezentatorul show-ului „Burlacul. Ce sau mai bine zis cine te-a determinat să accepți rolul de prezentator?

Sincer, nu mă vedeam în ipostaza de a fi prezentator într-un show matrimonial, numai că am acceptat în momentul în care am cunoscut producătorii emisiunii, care mi-au garantat că nu va fi un show cu nuditate gratuită și că nu voi vorbi doar ceea ce imaginile arată, va fi despre altceva. Ceea ce s-a și întâmplat și ne-am dat interesul ca fiecare episod în parte să se încheie cu un tâlc, pentru ca oamenii să înțeleagă ce anume l-a determinat pe Burlacul să ia anumite decizii. Cam astea sunt motivele care m-au determinat să accept să prezint această emisiune, de care sunt foarte mulțumit!

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:”Bărbatul perfect și femeia perfectă există” / EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:”A fost ceva înfiorător”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie:„Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv'/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Simion, avertizată de Ilie Năstase, înainte de divorț:„Ultimele lui cuvinte au fost că o să-mi ia totul'

Răzvan Fodor: „Am stat foarte mult timp plecat de acasă'

„Burlacul este o emisiune în care rolul de prezentator îți dă multă libertate… Cât de mult te-ai implicat în povestea asta? Ești decis să-l vezi pe protagonist la altar?

Da, este o emisiune în care, ca prezentator, trebuie să vorbesc mai ales cu fetele, la ceremonia trandafirului discutăm despre lucruri care s-au întâmplat de la ultima noastră întâlnire, unde și de ce au ales să ia anumite decizii. Chiar dacă pare destul de simplu, trebuie să fii în primul rând curios, iar mie mi-a plăcut. Am stat foarte mult timp plecat de acasă, acesta fiind singurul aspect care nu mi-a plăcut foarte tare.

Răzvan Fodor: „Burlăcia are savoarea ei'

Chiar, tu mai ai nostalgii din perioada ta de burlăcie? Cred că pot
să te întreb, ești căsătorit de mai bine de 10 ani…

Burlăcia are și ea savoarea ei, din fericire am testat perioada de burlăcie destul de mult, dar exact la vârsta la care a fost potrivit. Cred că, dacă întindeam puțin mai mult, nu era bine.

Am o mulțime de amintiri frumoase din acea perioadă, dar, sincer, și am mai zis asta, eu, care sunt căsătorit de 11 ani, nu prea se compară cu perioada de familist! E mult mai bine ca familist, o spun eu care, probabil, am fost un norocos, am o nevastă de care nu mă plictisesc, alături de care râd și fac o mulțime de chestii și putem pleca în vacanță doar eu cu ea o lună întreagă.

Nu aveam răbdare, când ești burlac vrei să se întâmple în fiecare seară ceva, să ieși în fiecare seară, ai libertatea de a ieși tot timpul și să faci orice. Libertate pe care o am și acum, dar nu mai vreau să ies, nu mai vreau să mă întâlnesc, mi se pare timp de calitate cel petrecut în familie, mai ales că am și un copil. Chestiile astea domestice se pare că mi-au plăcut întotdeauna, dar nu m-am prins eu la vremea aceea, când eram burlac nu mi-am dat seama că trebuie să calc pe accelerație și să închei acea perioadă mai repede.

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton