Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman: "Am făcut câteva greșeli, viața..."

 Cica Cristina
.

Marius Elisei nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții lui. Nu se știe dacă eventuala cauză ar fi chiar divorțul de Oana Roman, însă mesajul postat pe rețelele de socializare i-a pus pe mulți pe gânduri. Ce se întâmplă cu fostul partner al Oanei Roman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei trece prin momente dificile. În luna februarie anul acesta, el și Oana Roman au divorțat la notar. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de șapte ani și au încercat să încheie relația într-un mod amiabil pentru ca micuța să nu fie afectată.

Oana-Roman-1Oana-Roman-1

Marius Elisei, afectat de divorțul cu Oana Roman?

Cu toate că Oana Roman nu a exclus ca fostul ei partener să-și fi refăcut viața, Marius Elisei pare că nu trece deloc printr-o perioadă bună. Mesajul postat pe rețelele de socializare a pus fanii pe gânduri și mulți au pus starea sa pe seama divorțului de Oana Roman.

Marius Elisei a vorbit despre lupta cu stările depresive, despre anumite greșeli pe care le-ar fi făcut, fără însă a preciza specific ce anume s-a întâmplat sau la ce face referire.

Citește și: Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei, după ce au petrecut o vacanță împreună:„Aşa şi-a dorit Isa'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște:„Nu mă simt așa de singură'

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț:„E greu pentru că faci greșeli'/ EXCLUSIV

Citește și: Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express?Gina Pistol, înlocuită în sezonul 4

Marius Elisei: „Mă voi descurca'

„Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde 1 an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca, am făcut câteva greșeli, viața merge înainte', a transmis Marius Elisei pe Instagram.

În fundalul imaginii pe care stă scris textul anterior citat, Marius Elisei a ales piesa artiștilor ruși Rauf & Faik, „Te iubesc de mult timp'. Melodia vorbește despre o dragoste neîmpărtășită.

Marius Elisei: „Nu este nimeni în viața mea'

În ciuda faptului că Oana Roman a vorbit, la un moment dat, despre o prezență feminină în viața fostului ei soț și au existat mai multe speculații pe marginea acestui subiect, Marius Elisei a negat orice informație legată de o nouă iubită. El a spus răspicat că nu a apărut nimeni în viața lui la acest moment.

Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea.

Când ai pe cineva, mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții [cu actuala iubită]. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă. Repet, nu este nimeni în viața mea', a declarat Marius Elisei după ce au apărut zvonuri că ar avea o nouă iubită.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton