Marina Almășan a dezvăluit cum și-a cunoscut iubitul milionar: ” A donat o sumă năucitoare, pentru a ajuta niște necunoscuți”

 Oana Popoiag
.
Marina AlmășanMarina Almășan

După o majoră decepție sentimentală și o despărțire cât se poate de neplăcută de Victor Socaciu, Marina Almășan și-a găsit fericirea mult visată în brațele unui prosper om de afaceri, Georgică Conu. Vedeta tv a dezvăluit cum a ajuns să-și cunoască actualul partener.

Marina Almășan are o relație împlinită cu milionarul Georgică Conu, cu care a început o poveste de dagoste la scurtă vreme după divorțul dureros de Victor Socaciu.

Cum și-a cunoscut Marina Almășan iubitul milionar. A apărut în viața ei după divorțul de Victor Socaciu

Într-un interviu pentru ciao.ro, Marina Almășan a relatat cum l-a cunoscut pe Georgică Conu, cel care acum îi este alături la bine și la rău.

'L-am văzut, pentru prima dată, la un Bal al Speranței', pe care Maria Grapini m-a invitat să-l prezint la Timișoara. Era un bal de caritate, menit să ajute niște nefericiti, și m-a impresionat generozitatea cu care unul din cei prezenți (nu auzisem până atunci de Georgică Cornu) a donat o sumă năucitoare, pentru a ajuta, practic, niște necunoscuți. De vorbit însă am vorbit mult mai tarziu, la București, când l-am rugat să-mi sprijine un proiect de televiziune. La un moment dat, negocierile au alunecat spre un dialog de suflet și am constatat că fiecare dintre noi traversa, în viața de familie, câte o dramă asemănătoare (nu vreau să sune dramatic, dar când afli că omul pentru care arzi', duce o mârșavă existență paralelă, toate cerurile ți se năruie pe cap). Asta ne-a apropiat', a declarat vedeta TVR.

Marina Almășan și Victor Socaciu, cel mai urât divorț din showbiz

În 2011, aceasta a divorțat de Victor Socaciu, cunoscutul cântăreț devenit ulterior politician, după 16 ani de mariaj. Din păcate pentru realizatoarea de televiziune, divorțul a fost unul dintre cele mai urate din showbiz, cu vorbe grele, acuzații și dezamăgiri crunte.

Conform propriilor relatări, Marina a făcut totul pentru căsnicia cu Victor Socaciu, susținându-l pe acesta în campaniile politice și fiindu-i alături trup și suflet în cea mai grea încercare din viața acestuia, transplantul de rinichi din 2009. Aflând că motivul deselor plecări de acasă ale soțului și dezinteresul subit pentru familie (nr. cei doi au un băiat de 21 de ani, Victor) era din cauza faptului că acesta începuse o relație în paralel, Marina a încercat să-și salveze căsnicia. Într-un final, artistul s-a și căsătorit cu femeia ce îi devenise amantă, la rândul ei căsătorită, de meserie impresară. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton