Maria Chițu, criticată dur de Sorin Pușcașu, la Survivor: „Are gânduri meschine”

 Mirea Roxana
.

Maria Chițu a fost aspru criticată de Sorin Niciun Războinic, în afară de Albert Oprea, nu o prea are la suflet pe Maria. Totuși, Sorin este cel mai vocal și nu a ezitat să spună ceea ce crede despre Maria. Nu doar Maria este ținta criticilor lui Sorin. În această categori intră și Albert.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea era cel mai criticat membru al echipei Războinicilor de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Acum, Maria Chițu poate fi considerată sora lui de suferință. Aceasta și-a atras antipatii din partea tuturor Războinicilor, în afară de Albert Oprea.

ma1-1ma1-1

Războinicii au criticat-o aspru pe Maria Chițu în cadru unui consiliu de la Survivor România. Aceștia au spus că tânăra nu se implică deloc în activitățile din camp. Sorin Pușcașu a avut și el câteva cuvinte de spus despre comportamentul Mariei Chițu de la Survivor.

Citește și: De ce nu i-a îmbrățișat Starlin pe Albert Oprea și Maria Chițu după eliminarea de la Survivor:”Nu s-a dat la televizor”

Citește și: Maria Chițu, acuzată că i-a făcut avansuri lui Culiță Sterp, la Survivor:„El s-a băgat în seamă cu mine'

Citește și: Elena Marin e apărată de iubit, după scandalul cu Raluca Dumitru de la Survivor:'Nu am auzit-o în viața mea…'

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Jador și bunica lui, după întoarcerea de la Survivor.S-a lăsat cu multe lacrimi

Maria Chițu, criticată de Sorin Pușcașu la Survivor

Sorin Pușcașu a acuzat-o la Survivor România pe Maria Chițu de falsitate și individualism. Pe de altă parte, acesta a acuzat-o că nu îi ajută la trebuirile din camp, alegând să nu facă nimic atunci când toți lucrează.

„Și eu am acuzat-o că e falsă, individualistă. În momentele în care noi pierdem sau câștigăm nu aud nimic din gura ei referitor la echipă. Dacă pierde echipa, nu pierde ea dacă a adus două puncte. Dacă a câștigat echipa se bucură doar de punctele ei.

Și când e în camp și nu face nimic, toată lumea face ceva și ea doarme. Se mișcă în reluare. Am avut săptămâna trecută doua meciuri pierdute și în drum spre camp toți eram abătuți. Mi se pare că are o privire diabolică și gânduri meschine', a spus Sorin Pușcașu despre Maria Chițu.

Sorin Pușcașu: „Social, e egală cu zero'

Pe de altă parte, Sorin Pușcașu a mai spus despre Maria Chițu, la Survivor România, că nu știe să conviețuiască. Tot el a mai adăugat că Războinica este „egală cu zero' pe parte socială.

Noi deja ne gândeam că poate iese Starlin și ea nu vorbea cu nimeni, se uita la drum și era..(zâmbește). Parcă îi rulau niște chestii diabolice în minte și se gândea că îi ies. S-a întâmplat de multe ori în situații când noi eram destul de aiurea. Nu știe să conviețuiască cu alți oameni. Când noi facem curat în tabără si ea nu poate să-și tragă o pătura să putem face curat. Aduce puncte pentru ca sunt fete noi, dar pe partea socială e egală cu zero și nu se gândește deloc la echipă', a mai spus Sorin Pușcașu despre Maria Chițu.

Starlin, dezvăluiri despre Maria și Albert

Este cunoscut faptul că Starlin nu s-a înțeles deloc bine cu Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor. În plus, Starlin susține că a observat și el o apropiere din ce în ce mai mare între cei doi, glumind că „poate mergem și la nuntă’.

„Ea se simte acolo ca fiind într-o vacanță exotică (n.r- Maria Chițu). E foarte bună la traseu, nu am ce să comentez despre ea. Când ajungi într-o echipă, care este prima regulă? Te adaptezi. Apoi poți să îți dai cu părerea, dar în primul rând te uiți să vezi care e ritmul.

Și pe el l-a deranjat la un moment dat. Albert are caracterul lui, dar cred că și pe el l-a deranjat. Dacă după s-au apropiat mai mult, Doamne ajută să iasă un cuplu, poate mergem și la nuntă’, a mai declarat Starlin, fost concurent Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton