La doar 10 ani, David Măruță are emisiune la radio! Ce subiecte serioase va aborda

 Mirea Roxana
.

David Măruță are propria lui emisiune la radio! Băiatul artistei Andra și al lui Cătălin Măruță are 10 ani și pare că le calcă pe urme părinților lui. Cert este că David este pasionat de rețelele sociale, iar acum, în cadrul propriei emisiuni, va împărtăși din experiențele lui de copil care explorează internetul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Postul de radio pentru copii și părinți Itsy Bitsy a lansat o nouă emisiune, numită „Eroii Internetului', care a fost lansătă în data de 6 mai. Prezantatorii emisiunii sunt David Măruţă şi Carina Dăneţiu. Eroii Internetului este emisiunea prezentată pe Itsy Bitsy zilnic, de la orele 7.25, 14.55 şi 19.55, într-un proiect lansat de postul de radio împreună cu Asociaţia ADFABER (ONG axat pe schimbarea socială cu ajutorul tehnologiei).

d1d1

David Măruță, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, și Carina Dăneţiu împărtășesc cu ascultătorii lor experiențele pe care le-au trăit explorând internetul și povestesc lucruri despre partea interesantă a spațiului virtual.

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță.„Îmi tremurau picioarele'

Citește și: Moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță! Ce i-a întrebat David:”Eram toţi roşii la faţă”

Citește și: Andra a dezvăluit de ce a plecat de la Vocea României:„Producătorii mi-au promis că…'

Citește și: Iulia Vântur, adevărul despre viața din India:„Nu e ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut'

David Măruță, propria emisiune la radio

Emisiunea prezentată de David Măruță și Carina Dănețiu la postul de radio Itsy Bitsy este disponibilă și online, sub formă de podcast. Micii prezentatori sunt absolvenţi ai Şcolii de SuperEroi Itsy Bitsy, un proiect în care cei mici fac cursuri de radio, potrivit paginademedia.ro.

Ne spun cum pot copiii să fie în siguranţă în spaţiul digital, unde sunt zilnic, fie că fac şcoală, socializează cu prietenii, caută informaţii sau se distrează', spun oficialii postului de radio despre emisiunea prezentată de David Măruță și Carina Dănețiu.

Subiectele abordate de David și Carina

În primele podcasturi, David Măruță și Carina Dănețiu vorbesc despre veștile care circulă pe internet și îi învață pe ascultători să aibă grijă ce informații împărtășesc despre ei înșiși. Un alt subiect este reprezentat de momentul în care le sunt cerute adresele în mediul online și spun că acestea nu ar trebui oferite niciodată.

De asemenea, David Măruță și Carina Dănețiu, într-un alt episod, explică ascultătorilor că trebuie să fie o influență bună și în mediul online, nu doar în viața reală.

David Măruță este foarte pasionat de rețelele sociale. Fiul artistei Andra și al lui Cătălin Măruță are conturi deschise pe Youtube, Instagram, Facebook și Tik Tok.

Eva și David calcă pe urmele părinților

Nu doar David Măruță este vedetă pe internet. Sora lui mai mică, Eva, este la fel de pasionată de rețelele sociale. Deja talentul de mică artistă al Evei, care a și cântat pe scenă alături de mama ei, este cunoscut, iar David își dorește să calce pe urmele tatălui său. Cu toate că multe dintre vedetele autohtone se feresc să posteze imagini cu copiii lor, Andra și Cătălin Măruță au luat altă decizie în această privință.

Nu sunt primii copii care apar pe YouTube. Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta. Cred că îmi e mai ușor dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop‘, și-a motivat Cătălin Măruță decizia.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton