Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus și a fost externat. Artistul a stat 3 săptămâni internat în spital: ”Am fost foarte bine tratat”

 Stamen Diana
.

Vești bune! Marcel Pavel s-a vindecat de noul coronavirus și a fost externat. Artistul era în spital, la Matei Balș, de aproape trei săptămâni, unde primea îngrijiri medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Timp de aproape trei săptămâni, Marcel Pavel a fost internat la Matei Balș, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Artistul a fost acum externat și poate merge liniștit la familia sa.

'Cel mai important lucru este acela că se simte bine, că nu mai are stările acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri. titul este în regulă și Marcel poate să revină la viața normală de familie, dar și cea profesională', au povestit prietenii lui cântărețului pentru Wowbiz.

Marcel Pavel a fost externat astăzi, în jurul orei 11.30, iar de la spital a venit un prieten să-l ia cu o mașină de lux. Artistul a fost extrem de discret, iar astăzi va sta alături de familie, fiind și ziua de naștere a fetiței sale.

'Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului', le-a mărturisit îndrăgitul cântăreț prietenilor.

Marcel Pavel a aflat în direct că are coronavirus

Artistul a precizat că a fost diagnosticat cu o dublă pneumonie. A enumerat simptomele, printre care s-au numărat febră de aproximativ 37-5 – 37,8 grade, dureri musculare, dar a specificat că nu și-a pierdut gustul sau mirosul.

„M-am internat de ieri. Aș vrea să încep cu un mesaj pozitiv pentru cei care mă iubesc… (n.r. a cântat refrenul unei piese).

A apărut prima dată o dublă pneumonie. Acum cinci zile s-a întâmplat, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade, sunt ecranele acolo și devine destul de cald. Am făcut șoc termic în camera în care noi ne odihnim sau mâncăm. În urma acestei duble pneumonii am avut inspirația să fac o investigație pulmonară și astăzi am descoperit că am această afecțiune. Am avut dureri de cap, dureri musculare, amețeli, temperatură oscilantă. Am avut și dureri musculare. Am avut stare de vomă, insomie, gât uscat. Am făcut și testul COVID, mi-au dat un răspuns ambiguu și aștept rezultatul de sânge de la Matei Balș. Nu știu rezultatul testului', a declarat Marcel Pavel la Antena 3.

„Testul a ieșit pozitiv', a declarat medicul Marinescu, în direct, la Antena 3. 

Citește și: Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, mesaj dureros de pe patul de spital: „Acum mă simt ceva mai rău. Este o boală cumplită, trec prin momente de cumpănă ale vieții mele”

marcel-pavel-2marcel-pavel-2

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton