Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi. Madi a cerut ajutorul Poliției: ”Este agresiv cu fiica mea”

 Stamen Diana
.

Fosta soție a lui Victor Slav a avut parte de o zi de naștere de coșmar. Mama Biancăi Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi, chiar într-un parc din București. Madi a sunat la Poliție, iar oamenii legii au intevenit imediat.

Bianca Drăgușanu nu are deloc parte de liniște de când în viața ei a apărut Alex Bodi. Cei doi se ceartă încontinuu, iar scandalul este aproape la ordinea zilei. În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a fost pusă în niște ipostaze în care nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă.

Zilele trecute, mama Biancăi Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi într-un parc din București. De frică, Madi a sunat la 112 și a cerut ajutorul Poliției. La fața locului a venit un echipaj pentru a calma spiritele.

Soțul Biancăi Drăgușanu pare că are un comportament vulcanic și a răbufnic chiar și la adresa soacrei sale. Se pare că între vedetă și soțul ei exista o ceartă, iar mama Biancăi Drăgușanu a încercat să aplaneze conflictul, moment în care Alex Bodi și-a ieșit din minți și a devenit agresiv, potrivit Cancan.

Citește și: Cum se comportă Alex Bodi cu fetița Biancăi Drăgușanu, atunci când crede că nu-l vede nimeni

Madi a sunat la Poliție a mărturisit că este agresată de ginerele ei, Alex Bodi. Afaceristul ar fi înjurat-o pe mama Biancăi Drăgușanu și ar fi sărit chiar să o lovească.

Un martor a povestit ce s-a întâmplat vineri, într-un parc din București, între cei trei. 'S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo. Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură.

Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el. El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el. Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație', a declarat martorul pentru Cancan.

Se pare că Bianca Drăgușanu trăiește în teroare, iar mama ei s-a săturat să-și mai vadă fiica suferind. Madi le-ar fi spus polițiștilor că Alex Bodi o bate pe fata ei, iar în ultimele două nopți au avut numai scandal. 'Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri', ar fi mărturisit mama Biancăi Drăgușanu oamenilor legii.

Mama Biancăi Drăgușanu a venit cu fiica vedetei la București, pentru câteva zile. Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav, locuiește la Hunedoara alături de bunica ei.

Citește și: Alex Bodi a fost dat în judecată de mama fetiței sale pentru răpire internațională de copii.Ce spune soțul Biancăi Drăgușanu în apărarea sa

Ce spune Alex Bodi, după ce a agresat-o pe mama Biancăi Drăgușanu

Aflat în platoul emisiunii 'Teo Show' alături de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu a vrut să ceară iertate față de mama soției sale. Vedeta i-a spus soțului ei, în direct la TV, că ar trebui să-i ceară scuze atât ei, cât și mamei sale. Reacția afaceristului a fost una total neașteptată.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost în platoul de la Kanal D, la câteva ore după ce a avut loc scandalul în parc. Înainte să vină și soțul ei în emisiune, vedeta a început să plângă chiar de ziua ei.

'Lucrurile astea voiam să le evit în public. Da, față de mama ei mi-aș putea cere iertare, pentru anumite lucruri pe care le-am spus. Comportamentul dânsei față de mine nu are nicio scuză', a declarat Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, în lacrimi la TV chiar de ziua ei de naștere.De ce a supărat-o Alex Bodi: „Simt că nu mai pot să duc”

FOTO: Facebook

Bianca-Dragusanu-si-mama-eiBianca-Dragusanu-si-mama-ei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton