Mădălina Ghenea, blocată la Milano din cauza epidemiei de coronavirus. Și-a anulat în ultima clipă prezența la premiera din București a primului său film românesc

 Oana Popoiag
.

Pentru Mădălina Ghenea, zilele acestea reprezintă un moment important în cariera sa de actriță. Primul film românesc în care joacă intră în cinematografe, însă frumoasa brunetă nu se poate bucura de succes până la capăt. Din cauza epidemiei de coronavirus, Ghenea nu a putut veni în România să ia parte la premiera de gala a filmului 'Urma'.

Mădălina Ghenea și-a început cariera de actriță în urmă cu ani buni, apărând în pelicule alături de mari actori de la Hollywood, dar abia anul acesta a marcat prima sa apariție într-un film românesc. Este vorba de filmul 'Urma', regizat de Dorian Boguță, care tocmai a intrat în cinema.

Mădălina Ghenea, blocată la Milano din cauza epidemiei de coronavirus

Frumoasa brunetă nu a putut savura cum se cuvinte succesul primului ei film românesc, din cauza epidemiei de coronavirus. Stabilită în Italia, chiar în Milano, zona unde a izbucnit boala, aceasta nu a riscat plecarea spre România.

Ca urmare a situației generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-și anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecțiile speciale ale filmului, după cum au anunțat organizatorii evenimentului, printr-un comunicat.

Pentru ca lucrurile să decurgă în deplină siguranță pentru toată lumea, a considerat că este cea mai prudentă alegere, în condițiile în care, în România, există măsuri suplimentare pentru cei care vin din Italia, care presupun inclusiv izolare voluntară la domiciliu, timp de 14 zile.

Mădălina GheneaMădălina Ghenea

Foto: Alex Damian, Hepta, Instagram

Citește și: Andreea Bălan a lansat piesa 'Inimă de fier', în plin proces de divorț și la fix un an de când era să-și piardă viața

Stiri coronavirus Romania – citește cele mai noi informații despre cazurile din țară

Vezi și: Simptome coronavirus – cum se manifestă și cum se transmite

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton