Elena Lasconi pleacă de la Pro Tv după 25 de ani: "Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea, dar și cea mai grea"

 Cica Cristina
.

Elena Lasconi anunță că părăsește PRO TV după nu mai puțin de 25 de ani. Jurnalista susține că i-a fost extrem de greu să ia această decizie și să se despartă de colegii pe care îi iubește.

Elena-Lasconi-1Elena-Lasconi-1

Elena Lasconi a anunțat cu durere în suflet că se desparte de Pro Tv, de colegii pe care îi iubește atât de mult, de cariera de jurnalist, de toot ceea ce au însemnat ultimii 25 de ani din viața ei.

Citește și: Drama neștiută a Elenei Lasconi.Acum e vedetă, dar a fost atât de săracă, că nu avea ce mânca: 'Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci'

Vedeta a menționat că este hotărâtă să facă această schimbare, însă este emoționată pentru că a luat această decizie pentru oamenii și locurile pe care le adoră.

„25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă sentimente contradictorii. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oameni, pentru locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.

Citește și: Mihai Bobonete răspunde criticilor și explică de ce prezintă emisiunea „Pe bune”.Actorul din Las Fierbinți a răbufnit: „Pro TV nu e al lui Andi Moisescu și nici al meu”

Elena Lasconi vrea o schimbare pe toate planurile și promite că schimbarea sa de carieră va schimba viața oamenilor din Câmpulung Muscel în bine.

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria', a mai precizat Elena Lasconi, potrivti Click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: O fostă vedetă de la PRO TV participă la „Asia Express” sezonul 3!Răzvan Fodor a semnat contractul!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton