Lumea e mai săracă fără ei: vedetele care au murit din cauza noului coronavirus. Printe celebrități se află și doi români...

 Cica Cristina
.

De acum înainte, viețile noastre se vor raporta la perioada ante și post-COVID-19. Nimic nu va mai fi la fel, iar pagubele, greu de contabilizat, sunt deja imense. Vom fi mai săraci, mai bolnavi și mai neadaptați social. Dar nimic nu se compară cu pierderile umane de neînlocuit, deoarece noul coronavirus ne-a răpit, cât ai clipi, personalități din toate domeniile.

Au-murit-de-coronavirus-1Au-murit-de-coronavirus-1

Unele celebrități au reușit să învingă noul coronavirus și să se vindece. Din păcate, norocul nu a fost de partea tuturor, căci multe vedete s-au stins din viață din cauza COVID-19.

Sergio Rossi

Nu există femeie care să nu știe cine a fost Sergio Rossi, designer ale cărui creații au fermecat multe dintre reprezentantele sexului frumos. Din păcate, creatorul mărcii de lux de încălțăminte care îi poartă numele a murit la vârsta de 85 de ani din cauza COVID-19, paradoxal, la scurt timp după ce donase 100.000 de euro unui spital din Milano, pentru a ajuta la stoparea noului coronavirus.

Citește și: Un român de 34 de ani, tată a 8 copii, a murit de coronavirus la Londra. Se simțea mai bine, iar medicii se pregăteau să-l externeze!

Internat de câteva zile într-un spital din Cesena, zona Emilia-Romana, una dintre zonele din Italia cele mai afectate de pandemie, Sergio Rossi s-a stins din viață în seara zilei de 2 aprilie. Riccardo Sciutto, directorul brandului Sergio Rossi și cel care a anunțat decesul designerului, a declarat: „Era un maestru, iar pentru mine a fost o mare onoare să îl întâlnesc. A fost ghidul nostru spiritual, iar azi este mai mult ca niciodată.  

Paul Goma

Despre Paul Goma s-a spus că a fost „cel mai mare militant anticomunist din România lui Ceauşescu. A fost omul care s-a opus, aproape singur, unui regim, dar, din nefericire, marele scriitor, supranumit și Soljenițîn de România, care a supraviețuit prigoanei Securității, a pierdut lupta cu coronavirusul, la 84 de ani, într-un spital din Paris…

Plecarea dintre noi a lui Paul Goma a fost anunțată de biografa Mariana Sipo : „În urma unui mesaj primit din Franța, cu regret și mare durere anunț plecarea dintre noi a marelui scriitor și disident Paul Goma, în noaptea din 24 spre 25 martie 2020. Paul Goma era internat din 18 martie la spitalul «La Pitié Salpêtrière», în urma constatării in-fectării cu virusul ucigaș. Conform  informațiilor transmise de echipa medicală care l-a îngrijit, Paul Goma a plecat senin, fără durere și cu sufletul împăcat.

Citește și: Rapperul Fred the Godson a murit din cauza noului coronavirus.Artistul avea 35 de ani și doi copii

Alan Merrill

Nu există vreun fan al muzicii de orice fel care să nu știe celebra melodie „I Love Rock and Roll, dar puțini știu că cel care a compus-o este Allan Merrill. Din nefericire, acesta a încetat din viață pe 29 martie, la New York, din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus. Avea 69 de ani. „Şi acum îmi amintesc momentul în care i-am auzit pe Arrows la televizor, în Londra, şi când m-am simțit spulberată de piesa care îmi suna a hit. Cu adâncă recunoştință şi tristețe, îi urez drum bun pe lumea cealaltă!, a scris Joan Jett, pe contul său de Twitter. Meat Loaf, în trupa căruia Merrill a cântat mulți ani, a făcut un gest extrem de impresionant. Imediat după ce a aflat despre moartea artistului, i-a îndemnat fanii de pe Facebook să cânte cu voce tare melodia „I Love Rock and Roll.

Citește și: O adolescentă de 16 ani a murit din cauza unei forme rare de coronavirus:„Era deja cenușie, avea pielea caldă, deși murise deja'

Nelu Bălășoiu

Nelu Bălășoiu a încetat din viață, la vârsta de 71 de ani, la Spitalul din Suceava, unde fusese internat după ce a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Din nefericire, la scurt timp după primirea diagnosticului, îndrăgitul artist a suferit un accident vascular cerebral și a intrat în comă, prognosticul medicilor fiind rezervat. „Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate, tata a fost testat ieri, iar astăzi a venit confirmarea, este COVID-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte! Mă simt copleșit, scria Ionu Bălăşoiu, fiul interpretului, în Vinerea Mare. Nelu Bălășoiu a pierdut lupta cu boala pe 21 aprilie.

Citește și: Încă un artist răpus de noul coronavirus!Cântărețul Troy Sneed a murit la 52 de ani

John Prine

Cântărețul american de country-folk John Prine a murit de coronavirus după ce, paradoxal, a ieșit de două ori învingător în lupta cu cancerul! Artistul a fost internat într-un spital din Nashville pe 26 martie, după ce a prezentat simptome de COVID-19. Pe 2 aprilie, soția lui, Fiona, declara că artistul este „foarte bolnav, dar, cu toate astea, ea nu și-a pierdut speranța. Din păcate, cinci zile mai târziu, acesta a pierdut lupta cu boala. Prine era supranumit „Mark Twain al textierilor, iar Bob Dylan spunea despre el că este unul dintre compozitorii săi preferați. În cariera sa de peste 50 de ani, John Prine şi-a făurit o imagine de maestru al cuvintelor, artistul fiind specialist în balade melancolice.

Citește despre alte vedete care au fost răpuse coronavirus în numărul de mai al revistei VIVA!

Revista se poate găsi în retelelel: Kaufland, Cora, Metro, Carrefour, Auchan, Inmedio, Nis Petrol, OMV.

Sursa foto: Hepta, Facebook

Citește și: Eroii sunt printre noi! În spatele războiului pe viață și pe moarte cu un inamic perfid se ascund Oameni.11 medici și cadre medicale care luptă în linia întâi și-au spus povestea, în exclusivitate pentru VIVA! de mai

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton