Lora și Ionuț Ghenu se confruntă cu noi probleme în Bali: "Izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari. Ni s-a spus că este mai rău să faci dengue decât coronavirus"

 Cica Cristina
.

Lora și Ionuț Ghenu au parte de o vacanță plină de peripeții în Bali. Nu se mai știe dacă este de vis sau, între timp, s-a transformat într-un coșmar. Acum, cei doi trebuie să se ferească de Dengue, un virus ce ar fi mai periculos decât COVID-19.

Lora-1Lora-1

Lora și Ionuț Ghenu trec iarăși prin momente dificile în Bali. Au plecat pe 9 martie din țară, iar din pricina coronavirusului nu s-au mai putut întoarce. Acum speră să poată reveni în Romania a începutul lunii iunie.

Lora a povestit că din pricina izolării oamenilor, în Bali este epidemie de țânțari, purtatători de virusul Dengue. Se pare că acesta ar fi mai periculos decât nou coronavirus, iar ei ar trebui să aibă foarte mare grijă, să-și ia toate măsurile de precauție pentru a nu se îmbolnăvi.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu rămân blocați în Bali până la 1 iunie. Prietenii care-i însoțesc au ajuns la spital cu febră:„Ne-am îmbolnăvit grav'

„Bali este plin de surprize, plăcute și neplăcute. Din păcate, izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari, care poartă virusul Dengue, iar autoritățile încearcă să rezolve și această problemă, deoarece o doamnă doctor ne-a spus că este mai rău să faci dengue decât corona. Să sperăm că totul va fi bine”, a spus Lora pentru Ciao.

Din păcate, colegii lor de vilă au ajuns de urgență la spital, fiind depistați pozitiv cu febra Dengue. Tânăra și iubitul său, care se află de mai multe luni în Asia, au început să se simtă rău și s-au gândit la tot ce este mai rău.

Citește și: Lora are parte de momente stresante în Bali:„Vom rămâne fără mâncare, curent electric, internet. Trebuie să ne mutăm'

„Raluca a fost depistată cu febra Dengue. Ne-am îmbolnăvit grav, am ajuns la spital’, a dezvăluit Cristi despre starea de sănătate a lui și a iubitei sale.

Printre simptomele acestei boli se numără febra, durerile de cap, erupțiile cutanate asemănătoare celor care apar în cazul rujeolei și durerile musculare și articulare, iar cei doi le experimentau de câteva zile, motiv pentru care s-au și dus la spital.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Lora, adevărul dureros despre izolarea forțată în Bali:”Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă. Dacă rămâi în carantină unde faci escală nu interesează pe nimeni”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton