Lora a trecut prin momente dificile în Bali, când prietenii ei s-au îmbolnăvit: "Febra dengue are, la început, simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați împreună" / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

În data de 9 martie, Lora se îmbarca spre Bali, visând la o vacanță relaxantă, după un început de an extrem de greu. Nici prin gând nu i-ar fi trecut că va rămâne blocată acolo trei luni, din cauza pandemiei de coronavirus, trecând în tot acest timp printr-un adevărat roller coaster emoțional.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În parelel cu teama provocată de COVID-19, viața în „paradis a venit pentru vedetă la pachet cu multe alte pericole, precum febra dengue sau enterocolite specifice zonei. Dar și cu o serie de bucurii și revelații, în urma cărora Lora s-a convins că nimic nu este întâmplător.

Când te întorci acasă, Lora?

Compania la care aveam biletele și-a reluat activitatea și pe 9 iunie decolăm de aici. Vestea a venit după ce noi ne închiriaserăm o casă pentru încă o lună, ultima zi de cazare fiind… 9 iunie.

Te-am văzut la „Vorbește lumea, ai avut o intervenție din Bali, și, deși reușeai să vorbești foarte clar și coerent, mi-a părut că te luptai din răsputeri cu lacrimile. Cum te-a afectat toată această perioadă nebună? Și blocată într-o țară străină, și cu pandemia de coronavirus pe urme, și cu febra dengue, care a făcut ravagii acolo în paralel cu COVID-19…

Am „căzut când un cuplu dintre prietenii pe care ni i-am făcut aici și cu care am locuit o lună și jumătate a contractat febra dengue de la țânțari. Pur și simplu nu puteam să mă ridic din pat fără un efort considerabil de remontare psihică și emoțională. A fost o perioadă grea, mai ales că febra dengue are la început simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați locuind împreună, a fost greu… Încercam să ajut citind cât am putut de mult despre acest virus îngrozitor, gătind, mă străduiam să fiu tare și să transmit mai departe energie bună. Au stat câteva zile în spital și abia când au revenit sănătoși mi-am revenit și eu. Au fost vreo două săptămâni foarte dificile.

S-a întâmplat în tot acest timp să simți că nu mai poți?

Am avut multe momente în care am crezut că nu mai pot de la începutul anului (n. red. – în luna ianuarie, Lora și-a pierdut mama). Și, cumva, am putut. Noi înșine suntem singurii care ne putem seta limitele.

Cum a fost relaționarea cu autoritățile române în toată această perioadă, cum a decurs comunicarea?

Sincer, aș vrea să nu detaliez prea mult… Ne mai dădeau mesaj cu câte un zbor, în general foarte scump, escale în zone roșii de pandemie fără garanția că nu vom ră- mâne carantinați acolo, fără garanția că vom ajunge acasă.

Ionuț Ghenu cum a suportat această perioadă și cum te-a încurajat? A mai fost loc de umor? Știu că amândoi aveți umor, dar, pe de altă parte, aceasta a fost o situație cu totul ieșită din comun, care testează nervii și răbdarea.

Fără Ionuț nu-mi pot imagina această perioadă. De câte ori mă ia în brațe și îmi spune că va fi bine, îl cred. E inteligent, amuzant și îmi iubește toate stările și reacțiile.

Lora, nu pot să nu mă întreb cum ați făcut cu banii. Cum ați reușit să vă descurcați atâta vreme?

Plecaserăți cu gândul că stați un sejur. Eu nu sunt un artist care trăiește doar din concerte. Am făcut multe lucruri în cariera mea, am și business-ul meu cu crema Go Beautiful, care merge foarte bine datorită ambiției mele și investiției mari în calitatea produsului meu. Prin urmare, atunci când se clatină un stâlp, au rămas ceilalți care sunt foarte trainici.

Dar, la modul general, care e primul lucru pe care îl vei face când vei reveni în București? Ce-ți stă pe creier?

Îmi voi îmbrățișa familia și prietenii. Voi sta pe canapea cu motanii pe mine și vom toarce împreună.

O să te mai întorci vreodată în Bali, îți va lipsi ceva de aici când îți vei relua viața în România?

Este foarte posibil să ne mai întoarcem, doar am devenit de-ai casei, iar pe viitor nu e exclus să stăm câteva luni pe an într-un astfel de loc.

Lora-6Lora-6

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton