Lora a vorbit deschis despre problemele din adolescență: ”Mi-am promis că n-o să mai ajung niciodată în situația asta!”

 Oana Popoiag
.
LoraLora

La 36 de ani, Lora este una din cele mai de succes artiste și nu îi lipsește nimic, dar lucrurile nu au fost dintotdeauna atât de roz. Vedeta a cunoscut problemele, lipsurile materiale, dezamăgirile în dragoste, bârfele și fricile, iar copilăria ei nu a fost una răsfățată, din contră, a avut mari probleme cu banii.

Lora are 36 de ani și, cel puțin aparent, nu-i lipsește nimic. Scoate hit după hit și prezintă alături de Cove emisiunea 'Vorebșe Lumea', în locul Adelei Popescu, aflată în concediu de maternitate. Are acces la ultimele tendințe și se poate spune că este o răsfățată a sorții, care își permite să investească, de pe urma concertelor numeroase, în tot soiul de cochetării feminine.

coperta VIVA! mai

coperta VIVA! mai

Lora, despre problemele financiare și complexele fizice

Ce nu știu mulți e că Lora a suferit multă vreme din cauza lipsurilor financiare, artista neavând acea copilărie idilică, lipsită de griji. 'Mare parte din viața mea, problemele financiare erau o normalitate și mi-am promis că n-o să mai ajung niciodată în situația asta. Nu doar pentru mine, ci și pentru familie și cei dragi. Nu-mi place să arunc cu banii și din acest motiv, sunt atentă la raportul calitate-preț', a declarat Lora cu sinceritate în interviul acordat revistei VIVA', ediția de mai'.

Pe lângă probleme de ordin financiar, adolescența frumoasei blonde a venit, oricât de greu de crezut ar părea, la pachet cu numeroase complexe fizice, în ciuda faptului că nu a dus lipsa atenției din partea sexului opus. ' Nu-mi amintesc să fi avut vreo perioadă în viață, în care să duc lipsă de atenție din partea băieților și nu neapărat pentru că eram frumoasă, ci pentru că eram sociabilă, haioasă, cântam frumos și eram 'a great kisser'. Complexele au venit din cauza fetelor și erau legate de felul în care mă îmbrăcam, pentru că aveam maximum cinci opțiuni. Asta era situația atunci și mă bucur că am trăit-o.'

Concluzia Lorei a fost, că, în ciuda piedicilor, complexelor și neajunsurilor, talentul a fost mai vocal decât orice: 'Mi-a plăcut întotdeauna privirea celor care m-au subestimat în momentul în care începeam să cânt sau să spun ceva într-un mod la care ei nu se așteptau. Întotdeauna am știut că la un moment dat se va trage linie și faptele unui om vor cântări mai mult decât percepțiile superficiale. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton